Icerige atla
Extraloob

Online oyun önerileri..

· 61 Yanıt · 4.4K görüntüleme
E
EmmaW OP ⭐ 19y
bildiğiniz üzere okul 10 gün sonra başlıyor silkroadda presiz çekilmediği için artık silkroada bye bye deme vakti ben yeni bir online oyun arıyorum cumartesi-pazarları rahatça girebileceğim level atlaması zor olmayan ve silkroada yakın tarzda oyun arıyorum warrior epic i denedim birşey anlamadım pekde beğenmedim açıkçası 😜 sizin teklifleriniz nelerdir?
(not: web tabanlı oyunlar yazmassanız sevinirim)
61 Yanıt
A
Aesify ⭐ 18y
World of warcraft derim paralı ama private serverlar mevcut istersen orjinal wow serveri gibi istersen çok fazla exp gelen istersen instant 80 vb serverlar mevcut ama tavsiyem instant 80 serverlar çünkü oyun kasma üzerine değil pvp üzerine bi oyun ve çok eğlenceli silkroaddaki gibi yerinde durup sürekli skillere basmıyorsun sürekli hareket içinde geçiyor ayrıca oyunda kara bineği ve üçabilen binek bulunmakta ayrıca pek çok dungeon ve boss var eğer blizzlike gibi bi serverda takılırsan haftalarca aynı pt ile birlikte takılıyosun çok güzel arkadaşlar edinebiliyosun
B
Global Mu oyna
L
Leet1 ⭐ 19y
Shaiya TR güzel oyundur öneririm
J
JawBreaker ⭐ 18y
Counter-Strike 1.6 😎
B
Counter-Strike 1.6 8)
E
EmmaW OP ⭐ 19y
teklifler için teşekkürler wow private serverlara falan baktımda birşey anlamadım yarın Shaiya yı ve global mu'yu indirip ona bakacağım
A
Aesify ⭐ 18y
teklifler için teşekkürler wow private serverlara falan baktımda birşey anlamadım yarın Shaiya yı ve global mu'yu indirip ona bakacağım

anlamadığın neyse yardımcı olayım 😉
A

İnternet sınırsız galiba 😎

Ps:Global Mu onlıne dene Güzel diyorlar 🍿
R
raitaro ⭐ 17y
cs 1.6 onerırım bır ara 2moons a baslıyım dedım ama pek sarmadı sroya dondum guzel yınede oyun 180 lv mı 160 lv mı neydı kas kasa bıldıgın kadar:D
E
EmmaW OP ⭐ 19y

8mbitlikten 15gb yi geçince hızı kesiyor diyolardıda hep geçiyorum tık yok 😄
A
Aesify ⭐ 18y

8mbitlikten 15gb yi geçince hızı kesiyor diyolardıda hep geçiyorum tık yok :D

sanırım sadece ilk 3 ay için
P
PHR34|< ⭐ 18y
Counter-Strike 1.6 8)

For Ever 💃
_
A Q ONLINE'ı tavsiye ederim 😆 😆
Spoiler
Adventure Quest
A
Aesify ⭐ 18y

(not: web tabanlı oyunlar yazmassanız sevinirim)
E
EmmaW OP ⭐ 19y
mu online indi bir girip göz atayım 😄
C
Castiela ⭐ 18y
Continent of the ninth , yeni çıktı o oyunun üzerine tanımam...
E
EmmaW OP ⭐ 19y

resmi sitesi varsa verebilirmisin?
mu online yi açtım can not connect ftp hatası veriyor :S
C
Castiela ⭐ 18y

resmi sitesi varsa verebilirmisin?
mu online yi açtım can not connect ftp hatası veriyor :S

resmi sitesi korece ^^ sana özelden rehberin sitesini vereyim ^^
O
Old School ⭐ 19y
Cs 1.6 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: