Icerige atla
Extraloob

Bilgisayar bilgisi olanlar ( Help Me! )

· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
Arkadaşlar İnternet Explorer Kullanıyordum bi anda 100 lerce sayfa acıldı.zorda olsa kapattım sick1 acaba virusmüdür bu başınıza geldimi daha önce lütfne yardım. fear1 disapprove
19 Yanıt
B
explorer sorunlu chrome kullan 😊
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
explorer sorunlu chrome kullan :)

peki.virus değil yani değilmi
A
Autumn ⭐ 17y
%99 virüstür Format en sağlamı olur sonrada sağlam bir virüs programı (bknz. Kaspersky)
Ps:En iyi virüs programı kişiden kişiye değişir saygı duyuyorum 😁
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
%99 virüstür Format en sağlamı olur sonrada sağlam bir virüs programı (bknz. Kaspersky)
Ps:En iyi virüs programı kişiden kişiye değişir saygı duyuyorum 😁

o yüklü bilgisayarımda . orjn hemde :/
formattan yeni geldi
B
100lerce sayfa açılmışsa trojan yemiştir muhtemelen 😊 c yi formatla 😄 veya virüs programına 1 tarattır 😄 olmadı kayıt defterinde ayar yazarız düzelir 😄
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
formattan yeni geldi.
B
formattan yeni geldi.

format sırasında virüs kapmış olabilir (flash veya taktı herhangi bi cd den).
format sırasında internete bağlı olmayın.
Format tamamlandıktan sora driverları kur , sonra virüs programını en son interneğe bağla veya flash tak. virüs programı olmadan pc ye flash felan takmayın .
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
formattan yeni geldi.

Format tamamlandıktan sora driverları kur , sonra virüs programını en son interneğe bağla veya flash tak. virüs programı olmadan pc ye flash felan takmayın .

format attıramam ama ya fear1
A
Autumn ⭐ 17y
formattan yeni geldi.

format attıramam ama ya fear1

kendin at bro öğren 😜
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
ondan değil o kadar şey yükledim bidaha formatmı atıcam :S
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
başka bi şekilde anlayamazmıyım virüsmü girmiş girmemişmi sayfa actı kapattım sadece. 😆
B
B7B ⭐ 16y
Explorer'da kendisinde sorun vardır benimkinde de öyle oluyodu virüs falan değildir. Ani bir hareket ile sekme açmaya veya kapamaya çalışınca 100lerce sayfa açılıyor görev yöneticisinden kapatabilirsin. Kesinlikle virüs ile alakası yoktur çünkü bu bende de oluyordu ama ona rağmen 1 sene kullandım bir sürü oyuna girdim çıktım hiçbiri çalınmadı veya dahası olmadı.
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
Explorer'da kendisinde sorun vardır benimkinde de öyle oluyodu virüs falan değildir. Ani bir hareket ile sekme açmaya veya kapamaya çalışınca 100lerce sayfa açılıyor görev yöneticisinden kapatabilirsin. Kesinlikle virüs ile alakası yoktur çünkü bu bende de oluyordu ama ona rağmen 1 sene kullandım bir sürü oyuna girdim çıktım hiçbiri çalınmadı veya dahası olmadı.

peki teşekkür ederim. çok sağol rahatlattın ve kurtardın beni al şukularını 🍺 😘
A
Autumn ⭐ 17y

adware virüsü olabilir aslında 😈
ps:Bir siteyemi yönlendirdi yoksa normal sayfamıydı normal ise Gramen haklı 😁
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y

adware virüsü olabilir aslında 😈
ps:Bir siteyemi yönlendirdi yoksa normal sayfamıydı normal ise Gramen haklı 😁

googleden resimlere bakıyodum onları actı teker teker 😆
A
Autumn ⭐ 17y
@Rocky
Gramen in dediği doğrudur o zaman 🍺
B
B7B ⭐ 16y
@Rocky
Gramen in dediği doğrudur o zaman 🍺