Icerige atla
Extraloob

Bilgisayar Alıcam (öneriler)

· 13 Yanıt · 3.3K görüntüleme
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
Evet bilgisayarımı yenileme vakti geldide geçiyor önerebileceğiniz özellikler nelerdir neler değildir hangisi iyidir değildir bir yardım ediniz lütfen

Ps: 1.200 TL lık bir Durumum var bunu geçmeyecek teklifler verirseniz daha makbul geçer

Böyle bir tane buldum mesela nasıl sizce http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125010426&CS_Category=_SBFAD_56_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_DESKTOP_PC56
13 Yanıt
A
Arcadia ⭐ 17y
ram i 1.25 veya + olsun ekran kartı 512 veya + olsun gerisini sal gitsin 😜

ps : işlemci hızı da çok önemli dikkat et derim
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
Eyvallah sağolasın engin bilgilerin için 😁 bilgisayar bölümü okuyorum zaten o konulara dikkat ettim hep ancak burada çok daha bilgililer var bu konularda onlarında görüşlerini almak isterim 😘
K
Kai ⭐ 18y
en az 2 gb ram olsun
1 gb ekran kartı
2 çekirdek olsn pc
işlemciside iyi olsun 😆
_
_ExeLaNs_ ⭐ 17y
bende yeni bir kasa toplatıyorum .. 2.93 GHz dual core işlemci 2 gb ram 1 gb ekran kartı 320gb hdd kasanın toplam fiyatı 650 tl..
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
almışkene 4 çekirdek alın derim daha uzunca kullanırsınız arada 50-60 TL farkeder.
_
_ExeLaNs_ ⭐ 17y
almışkene 4 çekirdek alın derim daha uzunca kullanırsınız arada 50-60 TL farkeder.

evet haklısın hacımda askere kadar idare eder beni bu pc 🎅
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
toplama bilgisayar mı alacaksınız yoksa hazır sistem mi ? ona göre öneri yapalım ama ben hazır sistem önerisi yapmam yapamam yapmıyorum...
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
toplama bilgisayar mı alacaksınız yoksa hazır sistem mi ? ona göre öneri yapalım ama ben hazır sistem önerisi yapmam yapamam yapmıyorum...

Sence nasıl yapayım abi ya kafam çok karışık toplama daha sağlam oluyor diyorlar ama bilemiyorum hazır sistem
olarak verdiğim linktekini düşünüyorum ona bir baksan nasıl diye?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125010426&CS_Category=_SBFAD_56_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_DESKTOP_PC56
H
Hyperion ⭐ 17y

Sence nasıl yapayım abi ya kafam çok karışık toplama daha sağlam oluyor diyorlar ama bilemiyorum hazır sistem
olarak verdiğim linktekini düşünüyorum ona bir baksan nasıl diye?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125010426&CS_Category=_SBFAD_56_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_DESKTOP_PC56

Bilişim bölümünde okuyorum diyorsun... Bence buradakilere de danışarak toplama bir sistem al... Hem alıştırma olur senin için 😜
Advance
Advance ⭐ 18y

+adv
D
die4ever ⭐ 18y
bu almayı düşündügün bilgisayar seni götürmez kuzenimde var yazık kullanamıyor kasanı toplama al degil iyide paran var ekran kartını 1 gb ve üstü almaya bak ram 4 hdd 500 üstü olsun anakartında ASUS yada gigabyte seç seni bi 3-5 sene idare edicektir. güç kaynagı olarakta High Power öneririm 450 W civarı ancak alacagın pc ye göre degişir 😊
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
bu almayı düşündügün bilgisayar seni götürmez kuzenimde var yazık kullanamıyor kasanı toplama al degil iyide paran var ekran kartını 1 gb ve üstü almaya bak ram 4 hdd 500 üstü olsun anakartında ASUS yada gigabyte seç seni bi 3-5 sene idare edicektir. güç kaynagı olarakta High Power öneririm 450 W civarı ancak alacagın pc ye göre degişir :)

Zaten verdiğim linkteki bilgisayarın özellikleri ile nerdeyse aynı gibi söylediklerin 😆 ama dikkate alıyorum tüm yorumları... daha yardım lütfen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: