Icerige atla
Extraloob

bilgisayar alacaklara büyük fırsat!!

· 10 Yanıt · 924 görüntüleme
10 Yanıt
İ
İllegal OP ⭐ 19y
global yapılırsa sevinirim.. kampanyalardan herkez yararlanır.. http://firsaturunu.com
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Sizin siteniz sanırım?
İ
İllegal OP ⭐ 19y
Sizin siteniz sanırım?

benim değil bizim sitedeki komşunun dün o ses türkiyede reklamı yapıldı güven sorununuz olmasın yani..
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Çok büyük bir adım atmış tebrik ediyorum.
İ
İllegal OP ⭐ 19y
teşekkürler..çok güzel kampanylar yapılıyor .. macpro düşünenler hemen alsınlar ABD fiyatı bile 1500dolar yani dünyada en ucuz biziz diyebilirim
C
Canova ⭐ 17y
Peki bir şey sorayım iphone 4s de 1gün 3 saat yazmışlar da daha çıkmadan nasıl satmayı planlıyorlar? 😜
İ
İllegal OP ⭐ 19y
Peki bir şey sorayım iphone 4s de 1gün 3 saat yazmışlar da daha çıkmadan nasıl satmayı planlıyorlar? :P

Guzel soru , hemen açiklik getireyim urunler yarin gece yarisi satilmaya baslanacak, 4s in teslimatı 30ekimde olacak . Buyuk bir ilgi var acele eden alir , tek korkumuz sitenin o kadar kisiyi kaldirmayip çökmesi , bakalım gorecegiz
C
Canova ⭐ 17y
Peki bir şey sorayım iphone 4s de 1gün 3 saat yazmışlar da daha çıkmadan nasıl satmayı planlıyorlar? :P

Guzel soru , hemen açiklik getireyim urunler yarin gece yarisi satilmaya baslanacak, 4s in teslimatı 30ekimde olacak . Buyuk bir ilgi var acele eden alir , tek korkumuz sitenin o kadar kisiyi kaldirmayip çökmesi , bakalım gorecegiz

Umarım her şeyi sorunsuz atlatırsınız. Sitede inanılmaz derecede indirimler yapılmış yahu nasıl bukadar fiyatlar indiriliyor aklım almadı 😆 Para olsa 1 dakika durmam 😆
Başarılar arkadaşına
J
Jaysean ⭐ 18y
herşey güzelde ürünler için katogori oluşturulsa süper olur.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: