Icerige atla
Extraloob

Bilgilendirme Mesaj Mı?

· 29 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Honor charını karakorama sokarken ilk defa denk geldim Bilgilendirme mesajı mı? Her yerde yazıyomu ki 😄

29 Yanıt
I
ironEyE ⭐ 18y
Bu yazıyı ilkkez mi görüyosun. 😱 Bu yazılar eu eklendiğinden beri var oyunda. 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

😱

bende ilk defa görüyorum hoş eu geldiğinden beri 100 lvl mağara çocuğuyuz biz bu varoş mekanı görmeyeli yıllar oldu 😁 😈 😆
L
Leet1 ⭐ 19y
Bende ilk defa görüyorum 😜
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y

Kardeşim mavi yazıyı demiyorum biliyosun demi.O mavi yazıyı zaten her bölge geçişinde görmek mümkün.Ben altındaki yazıyı ilk defa gördümde ondan ilgimi çekti 😘

Varoş mekan
😆 😆 😆
I
ironEyE ⭐ 18y
Haydaa. 😆
C
Crown ⭐ 19y
Bende ilk defa görüyorum 😱

Haydaa. 😆

Ahah 😁
I
ironEyE ⭐ 18y

Kardeşim mavi yazıyı demiyorum biliyosun demi.O mavi yazıyı zaten her bölge geçişinde görmek mümkün.Ben altındaki yazıyı ilk defa gördümde ondan ilgimi çekti 😘

İşte bende onu diyorum zaten. 😁
C
Crown ⭐ 19y

İşte bende onu diyorum zaten. 😁

Eu geldiğinden beri olması imkansız 🙄
I
ironEyE ⭐ 18y
Yok olm eminim.Ben bu yazıları hatta boyna okuyodum ingilizce gelişsin diye. 😆 Her mekanın tanıtımını okumak için mapde boyna tur atardım hatta.Can sıkıntısı işte. 😜
C
Crown ⭐ 19y
Yok olm eminim.Ben bu yazıları hatta boyna okuyodum ingilizce gelişsin diye. 😆 Her mekanın tanıtımını okumak için mapde boyna tur atardım hatta.Can sıkıntısı işte. :P

İlginç, o kadar isy bekleyip aradım oralarda , hiç çıkmadı bu yazı 🙄 Ayarı olabilir mi acaba ?
C
chipshajen ⭐ 17y
Yok olm eminim.Ben bu yazıları hatta boyna okuyodum ingilizce gelişsin diye. 😆 Her mekanın tanıtımını okumak için mapde boyna tur atardım hatta.Can sıkıntısı işte. :P

yanlışın var bende ilk defa görüyorumm 😊
I
ironEyE ⭐ 18y
Vallaha ozaman sorun sizde.Ben kendimi bildim bileli bu yazıları görüyorum.Mesela downhang yazıyor hemen altta açıklaması yazıyor.Hiç mi görmediniz cidden. 😱
C
Crown ⭐ 19y
Vallaha ozaman sorun sizde.Ben kendimi bildim bileli bu yazıları görüyorum.Mesela downhang yazıyor hemen altta açıklaması yazıyor.Hiç mi görmediniz cidden. 8O

O ayrı onu bizde gördük, aradaki siyah yazıyı diyoruz 😱
I
ironEyE ⭐ 18y
Hatta alın 2008 yılından bir ss.Ordada bakın karakoram enterance yazıyor hemen altında mekanın açıklaması yazıyor.Siz o mesajın kenarındaki siyahlıkları mı diyorsunu yoksa?İmkansız çünkü bu yazıyı hiç görmemiş olmanız.

C
chipshajen ⭐ 17y
Vallaha ozaman sorun sizde.Ben kendimi bildim bileli bu yazıları görüyorum.Mesela downhang yazıyor hemen altta açıklaması yazıyor.Hiç mi görmediniz cidden. 8O

O ayrı onu bizde gördük, aradaki siyah yazıyı diyoruz 8O

bak adam çözmüş işi 😄 bizde onları bizde görüyoruz Melih de o siyah çerçeve içinde oyun diyoruz 😊
C
Crown ⭐ 19y
Aynı yazılar siyah arka plan, beyaz,büyük font ve çerçeve ile yazılmış sanırım. Ondan bahsediyoruz ^^
I
ironEyE ⭐ 18y
Haydaaa.Öyle desenize sizde bende cidden şaşırdım nası göremezsiniz bu yazıyı diye. 😆
C
chipshajen ⭐ 17y
Haydaaa.Öyle desenize sizde bende cidden şaşırdım nası göremezsiniz bu yazıyı diye. 😆

ihihih 😄
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
tamam neyse 2 dakka bakmadım konu almış başını gitmiş salla geç eskiden farkılı yazıyomuş şimdi az degişmiş yada şimdide böyle yazıyo ama benim pc de 5 tane honor charı oldugundan benim pc sapıtmışda olabilir ilk defa böyle denk geldi heralde bilmiyom ben böyle ilk gördüm.Uzatmaya gerek yok 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: