Ceza mı Fuat mı Sagopa mı?
Ceza mı Fuat mı Sagopa mı?
· 25 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Sagopa
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
Ferhat göçer 😁
napayım alışamadım rap e
ama ceza feat. doga süperdi.
ondan ceza dicem
napayım alışamadım rap e
ondan ceza dicem
R
RoyalFlush
⭐ 19y
sago ağa 😁
Sagop tabi
[F New]Solo Gitarist
bnce Fuat hastayım bu adama çok güzel sözleri var şarkılarında hele dissleri bi içim su 😄
Sagopa Kajmer .
[ek #12654]
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ceza yerli / Eminem yabancı gerisini nadiren dinlerim oda feat ise
C
CeyhunEroqlu
⭐ 18y
ıykk kalitesiz diss atan rapcilerden ireniyorum fuat gibi mesela şişman rambo 😄 Sago rapin en kalın ansiklopedisi (:
ıykk kalitesiz diss atan rapcilerden ireniyorum fuat gibi mesela şişman rambo 😄 Sago rapin en kalın ansiklopedisi (:
kusura bkma bro ama undergrounddan olmadiğin we rapten anlamadiğin çok belli fuat türkçe rapin da vincisi gibidir.fuat kadar sağlam bi kaç rapci daha olsa türkçe rap çok daha iyi yerlerde olurdu
Gel gelelim en iyi kim Tabiki ceza... freestyle olsn single olsn cezadan sağlami çikmadi daha türkiyede onun kadar flex free atan dünyada sayili kişiler war dünyada abartisiz 100 milyon dinleyicisi war 👍
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Gel gelelim en iyi kim Tabiki ceza... freestyle olsn single olsn cezadan sağlami çikmadi daha türkiyede onun kadar flex free atan dünyada sayili kişiler war dünyada abartisiz 100 milyon dinleyicisi war 👍
aynen be hacım da kıymetini bilen yok neymiş sago ula dinliyom rapten soguyom şahsen oderece iğrenç geliyo bana şarkılarında çok boguruyo bide anladık gırtlak var illa beli etcek
sago denen adam su anda kafayi demiş bi dengesiz tek başina kaldi kimsesi yok melankoliasida yalan oldu kolo suda ............
bnce Fuat hastayım bu adama çok güzel sözleri var şarkılarında hele dissleri bi içim su :D
Wayyy Mad bendensin bnde genel nicklerimi mad ve frostbitten koyarım hemde Fuat çısın tebirkler msn vamrı??
C
CeyhunEroqlu
⭐ 18y
sago denen adam su anda kafayi demiş bi dengesiz tek başina kaldi kimsesi yok melankoliasida yalan oldu kolo suda ............
nerden cıkardınız bunu anlamadım mılyonlarca dınleyıcısı sagonun her zaman arkasındayız kımsesı yokmuş muş 🙄 mamamını mamını mamını 😁 😁
Ferhat göçer 😁
napayım alışamadım rap e
ondan ceza dicem
Aynen Bende Fazla Dinlemiom. Hangi Şarkı Guzelse Onu Dinliyorum 😜
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Bence yanlış düşünüyon Sagopa Kajmer yine Rapin bir numarası Sagopa ve Müslüm dinleyince tüylerim diken diken oluyor 😁
Rap te 2 çakal bilirim;
-Fuat ERGİN(Batı Berlin)
-Killa Hakan(Kreuzberg City-36)
-Fuat ERGİN(Batı Berlin)
-Killa Hakan(Kreuzberg City-36)
Sagopa Kajmer Rulezzzz KaF KeF
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !ceza düğün şarkısı yapıyo sagoda ilahiye sardı bence fuat
ceza düğün şarkısı yapıyo sagoda ilahiye sardı bence fuat
😁 😁 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap