Arkdaşlar ben Virüslerden korunmak istiyorum nababilirim..yardım..şimdiden yardımlarınız için tşkkrler
Bi Mod Arkdaşımızın Cevabı yok mu yaw heyy..Modlar UYUyomu..
· 5 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Öyle önüne gelen linklerden program vs. indirme , rapid , dosyam.net veya o tarz bi paylaşım sitesindewn upload edilmiş bi linkten download yapacaksan mutlaka www.virustotal.com da dosyayı tarattır , sonra yükle.
MSN'de tanımadıgın kişilerden gelen e-postaları açmadan direk sil.Tanımadıgın kişilerden dosya alma.
Bilgisayarında bir anti-virüs programı bulundur , avast,nod32,kaspersky,avg,norton vs. birçok antivirüs programı vardır ama bunların arasından sana nod32yi tavsiye ederim extraokk
MSN'de tanımadıgın kişilerden gelen e-postaları açmadan direk sil.Tanımadıgın kişilerden dosya alma.
Bilgisayarında bir anti-virüs programı bulundur , avast,nod32,kaspersky,avg,norton vs. birçok antivirüs programı vardır ama bunların arasından sana nod32yi tavsiye ederim extraokk
Öyle önüne gelen linklerden program vs. indirme , rapid , dosyam.net veya o tarz bi paylaşım sitesindewn upload edilmiş bi linkten download yapacaksan mutlaka http://www.virustotal.com da dosyayı tarattır , sonra yükle.
Teşekkürler.. extraokk
L
last_knight
⭐ 19y
ama bot kullanıyorsan avast falan kullan cunku nod 32 kapatıyo botu extraokk
-Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap