Icerige atla
Extraloob

Bi kaç sorun var (Araştırmacı arkadaşlar bakarlarsa seviniri

· 4 Replies · 2.0K views
N
Nebula OP ⭐ 19y
Araştırmacı arkadaşlara bi kaç sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim teşekkür ederim.

1-) Bu event'i sevmedim Earth Ghost maskeside neymiş.Kasa Guild kasası Yan hesap charları event itemleri ile doldu.Yılbaşı event da GDF düşecekmi? (var mı öle bi event ?)
2-) Special Suitlere ne oldu neden artık satılmıo 1 m likler var ya onlardan bahsediyorum.Eventda Devil Suit falan gelecek mi?
3-) Haritada ki kapalı alan ne zaman açılacak? Rok Mounten yazan yerde 100 lük Unique RoK mu çıkacak ?Captan Ivy de mi orda cıkacak?
4-) Kale savaşları ne zaman gelio ?
4 Replies
E
Excrea ⭐ 19y
1-) bu eventi bende sevmedim pek bi yarari yok.yilbasindaki eventte gdf duser buyuk ihtimalle bu event hallowen day icin oldugundan bole earth ghost mask lar dusuyor.

2-)special suitler kalkti artik onun yerine low class 1 str- 1 int werenler geldi belki ilerde medium 2 str wereni gibi bisiyler gelebilir herzaman low olcak degil heralde ama eventte devil suit gelirmi dersen pek sanmam kaldirilan sey bida gelmez.

3-) haritadaki kapali alan 90 lvl in acilmasiyla(soylentilere gore 1 2 aya ) gelicek roc un cikicagini sanmam.captan ivy de orda cikmaz 30 lvl alti bi boss un ne isi war 90 lik yerde. sacma olur yani taklamakanda tg cikmasi gibi bisi Very Happy

4-) kale sawaslarida 90 lvl le gelebilirde gelmeyebilirde bu sadece bir tahmin joymax aciklamadikca kimse bilemez.
G
GangsteR ⭐ 19y
İi açıklamışsın kardeş foruma yararlı olur inş Cool
M
MeraclituS ⭐ 19y
legend 2 gelen yenilikler

devil wing(kanat) 130silk
event item
captan ivy

90lwl we rock mountain açılmadı.

Log in to write a reply.

Log In