-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bi baktım uruchi arkamda bende yazık olmasın diye kestim
· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
hayırlı olsun 😊 ne diyeyim kesmezsen hakkaten ayıp olur Laughing
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Gençlere yol verseydin keşke Mr. Green
keşke verseymişim kestiğimie pişman oldum Mr. Green adamlar habire küfretmeye başladılar Mr. Green bi daha kesersem 2 olsun Laughing
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
bulursan kesersin merak etme çekemeyenler küfrediyo
berkecan bedavayamı verce +5 i Laughing ilk gözüme çarpan o oldu resimde
tabi küfür ederler burda bile dememişsin Shocked
M
muratko193
⭐ 19y
Tebrikler Ne Olursa Olsun Kufur Olmaması Lazımda Ama Sende Eziklere Şans Tanı Be Kardes
im Wink
im Wink
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
tabi küfür ederler burda bile dememişsin Shocked
demek zorndamı?hp mp oynamasından anlayabilrler herhalde Twisted Evil
tabi küfür ederler burda bile dememişsin
kardeşş ben her zaman bi uniquei yi bulduğumda yerini söylerim ayrıca orda bekleyenlerib hepsi 70 lwl üstü yani senin anlayacağın kim bulursa o keser mantığı sen o diğer adamların dediğine bakma ayrıca chat bölümüne dikkat ettiyseninz LaL diye bi herif var orda o adam 80 lwl o adam her unique bulduğunda herkesi partyden atar kendi keser yani anlıcağın o adam adinin tekidir nasıl olduysa bu sefer kimseyi partyden atmadı atacamaz çünkü uri bizim yanımızda çıktı partydekilerin yanında o yüzden atamadı uriyide ona vermediğim için ayrıca bana küfretti Mr. Green
biraz uzun oldu ama neyse Mr. Green
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
tebrikler kaç k çakıyordun
Tebrikler item falan var mı?
valla tam hatırlmaıyorum ama 30k yı geçik vurduğum kesin Mr. Green orda damageler çıkmış sanırsam o arada meteor indirmiştim en düşük 11k var orda Mr. Green
tebrikler Cool
ama itemler ii deil baksana ben 65 lvlim can ve mana senin chardan cok:D
orda dikkat ettiysen çoğu itemim üstümde yoktu Twisted Evil adamın biri itemlerini göster dedi bende tam gösteriyordum ki uri çıktı bende üstüme ne geçirdiysem giydim setimide tam giyemedim o arada Laughing
Tebrıkler Very Happy
dalmasaydın ayıp olurdu Mr. Green extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap