Icerige atla
Extraloob

Bi bakarmısın

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
C
Cooki3 OP ⭐ 18y
Sa. arkadasLar

16 level archerim var Şuanda Pacheon 13 Ligtning 12 Fire 13.
Okuduğum bi yapılandırmada 3 gapı hiç bozmayın diyordu bende bozmuyorum.205 sp oldu şuanda sizce coldu da ilerleteyimmi 3 gap bırakım ?
9 Yanıt
N
cold=0 taki 81 lvlda 9 lvl farma cekene kadar cold max 30 👍
C
Cooki3 OP ⭐ 18y
ya sadece sen mi varsın çok saol ama bizi adam yerine koyup cvp bile vermiolar :(:(
N
neden cevabım yeterli degil mi :? herkes ayni cevabi vericek zaten ne bekliyosun :?
C
Cooki3 OP ⭐ 18y
yoq kardeş estağfurullah sana cok tşkkur ediyorumda senden başka kimse yazmadı die üzülüyorum başkası konus açsa herkes bi yorum yapar? 😞
F
F34RL3SS ⭐ 19y
90 lwl e kadar sifir gap gitmeni tawsiye ederim bow için.
90 da 9 gap a çekip yeşil gösteren moblarda kas. (yeşillerden daha çok sp gelir)
farmı tamamladıktan sonra item düşürmek için rocklere gidersin.
Khi rock party de sun düşme olasiligi da oldukça yüksektir. Ama sana gelir mi bilemem 😊
N
bu dedigin birazcikta topici actigin basliga bagli eger sorunla ilgili bir baslik koysaydin daha fazla ilgi cekebilrdi 👍
R
RoyalFlush ⭐ 19y
o okuduğun yapılandırmayı biliyorum.aslında doğru söylüyor.gap 3 le gitmek lazım ama derlerya bekara karı boşamak kolay diye... işte o hesap 3 gapı en fazla dayansan dayansan 50 lvl a kadar götürebilirsin.ondan sonra başlarım farmına diyip gap ı sıfırlayacaksın.yaptığın farm da bir işe yaramayacak kaybettiğin zaman yanına zarar(kar) kalacak.

o yüzden...

90 lwl e kadar sifir gap gitmeni tawsiye ederim bow için.
90 da 9 gap a çekip yeşil gösteren moblarda kas.
D
drotalion ⭐ 19y
ya şimdi arkadaşım bu zevk meselesi. Benimki gibi CTF e giden trade eken thief peşinde koşturan tipler, 3-5 gap giderler, 90 olmak isteyen 1 imbue 1 skill 0 gap gider...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: