Beyler Full İnt'im Sizce Buildim Şöyle Olursa Sizce Nasıl Olur ?
Lv 90 : Bicheon 60 + Heuksal 30 + Cold 30 + Light 90 + Fire 90
Beyler Sizce Buildim Nasıl ? (Full İnt'im)
· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Guzel olmaz eger full ıntsen Cold lwı yuksek olması lazım For Snow Shıeld :)
Cold 33 te şuan snow shield 5 te ...
Mastery lvl artmayacağı için sıkıntı var ondan böle bir build düşündüm başka arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum...
uP !
Yorum Lütfen .
Yorum Lütfen .
T
TripMaster
⭐ 19y
bence çok kötü =/ cold kesinlikle yüksek olmalı yoksa snowshieldsiz hiç kimseyle doğru düzgün savaşamazsın
light 90
cold 90
heuskall 90
öneririm sana
light 90
cold 90
heuskall 90
öneririm sana
bence çok kötü =/ cold kesinlikle yüksek olmalı yoksa snowshieldsiz hiç kimseyle doğru düzgün savaşamazsın
light 90
cold 90
heuskall 90
öneririm sana
Öyle Öneriyoırsun ama 90 LvL de ve Yeni Gelecek LvLlerde Blade Çok Önem Kazanıyor...
Yani Demek İstediğim Blade Skilleri Önemli...
şuan benim
Heuksal 40
Bicheon 35
Fire 61
Cold 33
Light 61
LvLim 65
Skilleri Nasıp yapmamı tavsiye edersiniz ?
T
TripMaster
⭐ 19y
light 90
cold 90
heuskall 90
öneririm sana
Öyle Öneriyoırsun ama 90 LvL de ve Yeni Gelecek LvLlerde Blade Çok Önem Kazanıyor...
Yani Demek İstediğim Blade Skilleri Önemli...
şuan benim
Heuksal 40
Bicheon 35
Fire 61
Cold 33
Light 61
LvLim 65
Skilleri Nasıp yapmamı tavsiye edersiniz ?
o zaman heuskall yerine bicheon açarsın ikiside işe yarıyo ama zevk meselesi bicheon açarsak daha dayanıklı oluruz o kesin ama dmgler azalır biraz ikiside tercih edilebilir ama heuskall daha çok tercih edilecek gibi geliyor bana..
Birde çok önemli birşey var dönme skilli çok hızlı vurur yanımızda aniden bir dagger rogue belirdi bize prick ile vurursa tekte alıcam ama prick 4-5 saniyede yapılan bir skill dönme skilli çok cabuk yapılıyor ve kb özelliği var daggerlara karşı anca böyle korunulabilinir snow shieldde fazla işe yaramıyor ^^ yada bicheon açarsın block olmasını beklersin ..
Cold 33 te şuan snow shield 5 te ...
Mastery lvl artmayacağı için sıkıntı var ondan böle bir build düşündüm başka arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum...
Swow Shıeldın 1.sı 5 de olsa ne fark edıcek en az 60 ınkını acman lazım
light 90
cold 90
heuskall 90
öneririm sana
heuksal yerine biceonda olabilir geri kalan 30 senin tercihin istersen forceyi aç ister hesuksalı
çok kötü yapmışsın 90 olcan 5 skıllmı açık olcak 3 tane skıll aç ama düzgün skıller aç 😉
çok kötü yapmışsın 90 olcan 5 skıllmı açık olcak 3 tane skıll aç ama düzgün skıller aç ;)
Char Benim Elime Sonradan Geçti ve iLk Nuker Çarım Olduğu İçin Charın Eski Sahibinin Yaptığı yolu izledim 😆
Not : Bu Arada Bu Mesajı Yazarken Yine orqundogi Arkadaşımızın Verdiği taktiği denedim 7. deneyişte girdim... 😆
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
dual weapon kasıcaksan ıllakı soyle yap;
cold=60
lightnig=90
heuksal=60
bicheon=60
fire=30
cold=60
lightnig=90
heuksal=60
bicheon=60
fire=30
sorması ayıp nası bi build o 😄
cold bir kere max olacak. light da öyle gerisi kişinin oyun bilgisine kalsın. ama full intler o kadar iyi değildir 5-1 4ever
cold bir kere max olacak. light da öyle gerisi kişinin oyun bilgisine kalsın. ama full intler o kadar iyi değildir 5-1 4ever
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap