Yerı DeıL Ama NereYe SoLıcegımı BıLemıyorum Coq acıL Benım kuzen Pc de EkLe KaLdırdan Pcnın ekran Kartını SıLmıs NasıL YuklıyebıLırım ???
Sıtesı FLan Coq Lazım Ltfnn
HerKesın BaYramı Kutlu oLsun Hayırlı BaYramLar
BeYLer Pcden anLıyanLar Ltfn
· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
ekran kartı ne marka vemodeli ney onu sölersen buluruz
nvidia.com
ati.com
ekran kartının chipseti bunlardan birisidir banko sen ikisini de kur birisi tutar Razz
ati.com
ekran kartının chipseti bunlardan birisidir banko sen ikisini de kur birisi tutar Razz
Ekran Kartım Atı olması Lazım
aMa Ekran kartı Bılgılerınde sis mirage graphics bu da War ıksıındne Bırı
aMa Ekran kartı Bılgılerınde sis mirage graphics bu da War ıksıındne Bırı
Coq SaoL Denıcem
Ya Tam oLarak Download Lınkını GonderebıLırmısın BuLamadım
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/r ... 00-xp.html
bu linke tıkla açılan sayfada download link ayzıyo altındaki ayzoıya tıkla sonra kaydet veya aç diyip yükleyebilirsin
bu linke tıkla açılan sayfada download link ayzıyo altındaki ayzoıya tıkla sonra kaydet veya aç diyip yükleyebilirsin
saoL ınıyor 48MB ıns. oLur oLmasSa MeCBur FormaT Format Atmayı BıLsem
CDlerı wAr ama AtMayı BıLmıyom Very Happy:D
CDlerı wAr ama AtMayı BıLmıyom Very Happy:D
pc sağlamken format atmayı denem biyeki sadece ekran kartının driverı yok oda iniyormuş işte indir kur sorunun çözülür
Ya Indırdım ama KurarKen HaTa Werdı =(
kuramadım
kuramadım
kardeş hiç uğraşma siteyle tak atınin cdsini kur ordan extraokk
sayfada kimse varmı bilmiom bana da biri asus ekran kartının nasıl guncelleyebilirim yardım edebilirmsniz
iyide ekle kaldırda driverler gözükmezki ?
yani ekran kartı driverlarında görünmez
E
EstirmeBeni
⭐ 19y
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
Ekran kartının markası ne tam sole ati rodeon mu felan atiden anlamam ama nvidia da geforce war yane baya wwar
N
Nephertiti
⭐ 19y
Ekran Kartın ne Nvidia mı yoksa atimi onlardan biriyse MeseLa bnm ki GeForce5500Fx sadece Nvidiada 5x sürümü olan yerden indirdiğimde driverı yükleyebiliorum sende Ekran Kartının tam sürümünü öğren ona göre indir Wink Eğer hiç Bulamassan CCleaner die bi pro indir onun sol üst köşesinde sistem özellikleri yazıo Wink
sanırım arkadasın ekle kaldırdan catalyst center ı silinmiş fakat driverları mevcut 😊 yinede elinde driver clerin warda onlardan kur eğer yoksa ekrankartının markası modeli vs ek bilgi gönderirsen daha net ve kesin bi driver bulunabilir 😊 yinede bulamazsan everest gibi programlar seni yönlendirebilir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap