Icerige atla
Extraloob

Beyler konuyla ilgli değil ama bi bakarsanız ?

· 12 Yanıt · 1.0K görüntüleme
Q
qraL OP ⭐ 18y
o msjlarınızda altında olan resimleri nasıl yapılıo kaydedilio banada sölerseniz sevnirim 😊 🙏
12 Yanıt
D
Difficult ⭐ 19y
once koyacagn resmi imageshack.us a upload ediyorsun sonra profil bölümündeki "imzanız" sekmesinden ekliyorsun ve "gönder" diyorsun bukadar basıt.[ayrıca bu konuyu yanlış yere açmışsın bidahakine dha dikkatli olmalısın.]
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Photoshop - Fireworks gibi çeşitli programlarla yapılıp ; ilgili sitelere yüklenip Kullanıcı Kontrol Panelinden ayarlanıyor ^_^
Q
qraL OP ⭐ 18y
once koyacagn resmi imageshack.us a upload ediyorsun sonra profil bölümündeki "imzanız" sekmesinden ekliyorsun ve "gönder" diyorsun bukadar basıt.[ayrıca bu konuyu yanlış yere açmışsın bidahakine dha dikkatli olmalısın.]

özür dilerim bidahakine dikkat edicem 🙏 ayrıca söledğiniz içinde teşekkür ederim
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Koyacağın resim hazır mı peki ? ^_^
Q
qraL OP ⭐ 18y
olmuyor ben anlamadım nasıl yapıcağımı :S:S 🙄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bu kodu yapıştır imzanız bölümüne. 🍺

- Resim Silinmiş.
Q
qraL OP ⭐ 18y
oLmadı... 🙄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bro o zaman verdiğin linke tıkla.Resim açılsın.Ondan sonra resmin üzerine sağ tıkla-Resmin konumunu kopyala de.Sonra o resmin konumunu
arasına yapıştır.
.NET
.NET ⭐ 19y
http://img360.imageshack.us/img360/6016/azrail0fy.jpg" alt="" loading="lazy">
En sağda boşluk var. O boşluk olmayacak.

- Resim Silinmiş.
O zaman oluyor.
[F New]Solo Gitarist
Q
qraL OP ⭐ 18y
cok saolun beyler yardım ettiğiniz için anladım şimdi güzel resim arıorum sonra yapıştırıcam 🙏 🙏
Q
qraL OP ⭐ 18y
olmmuo sinir oldum :@:@:@:@ yapışıtıorum 250 piksel çıkıo küçültüorum o çıkıo bu çıkıo başlarım böle iş yha :@:@:@

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: