Hemen hemen 1.5 aydir suren kanli ishal sonucu gecen hafta hastaneye gelmistim . Kan sonuclarim simdi cikmis . Doktor colyak diyor . Endoskopi icin tarih alicaz birazdan . Moralim feci bozuldu .
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Beyler Galiba Çölyak im
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Geçmiş olsun dostum, bozma moralini tedavi süreci nasıl?

Geçmiş olsun hacım , bu aralar çok duyuyorum nedense çölyak hastalığını.
Kocaeli de çölyak hastaları için kafe var , gluten free diye geçiyor.Oturduğun yerde bu tarz şeyleri araştır kesinlikle , çokta canını sıkma sadece yediklerine dikkat etmen gerekiyor , zamanla her şeyi rayına oturtursun.
Kocaeli de çölyak hastaları için kafe var , gluten free diye geçiyor.Oturduğun yerde bu tarz şeyleri araştır kesinlikle , çokta canını sıkma sadece yediklerine dikkat etmen gerekiyor , zamanla her şeyi rayına oturtursun.
Geçmiş olsun hocu bende ilk kez duydum bu rahatsızlığı umarım çabuk iyileşirsin.

Geçmiş olsun ,
Yaralı styleDoktor yalancı pozitif olabilir dedi . Bakalım kesin sonuçları endoskopi ve kolonoskopi yapıldıktan sonra alıcam . Teşekkür ediyorum hepinize.
geçmiş olsun dostum 😞 Allah acil şifalar versin.
Ulseratif kolit cikti kolonoskopi sonucu felaket rahatladim çolyak cikmayinca.
Ulseraktif kolit nedir bilmiyorum ama sevindim senin adına 😄
Yaralı style M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
+1 😁
Ulseraktif kolit nedir bilmiyorum ama sevindim senin adına :D
+1 😁
Hello world
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kolon iltihaplanmasi . Surekli ilac kullanmam gerekicek ama çölyaka gore cok daha iyi.
Ulseraktif kolit nedir bilmiyorum ama sevindim senin adına :D
Kolon iltihaplanmasi . Surekli ilac kullanmam gerekicek ama çölyaka gore cok daha iyi.
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu hastalığın yanlış tedavisi yüzünden annem k.bağırsağını kaybetti ve 9 defa ameliyat oldu. Aman hocam dikkat et bu hastalığa sadnessla1
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiUlseraktif kolit nedir bilmiyorum ama sevindim senin adına :D
Bu hastalığın yanlış tedavisi yüzünden annem k.bağırsağını kaybetti ve 9 defa ameliyat oldu. Aman hocam dikkat et bu hastalığa sadnessla1
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Geçmiş olsun hocam . Yanlış tedavisi derken ?
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiUlseraktif kolit nedir bilmiyorum ama sevindim senin adına :D
Geçmiş olsun hocam . Yanlış tedavisi derken ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap