lütfen nezaman olacak kimler banlanacak söylermisiniz şimdiden tşkkr
beyler Bu banlanma Konusunu açıklarmısınız !!
· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Forumumuza HoşGeldin burayı seçtiğin için teşekkür ederiz .
Umarım iyi vakit geçirirsiniz...
Umarım iyi vakit geçirirsiniz...
adam br selam yazmis cikmis Confused
arkadaşlar forumu kirletmeyim dedim buraya yasam konuyu
bu sımdı oyuna gırmıyor bot bunun yeni sürümünün linlini koyabilirmisiniz indirecemde Crying or Very sad
bu sımdı oyuna gırmıyor bot bunun yeni sürümünün linlini koyabilirmisiniz indirecemde Crying or Very sad
Burdan! Srobot !Yeni verison.
Burdan! Srobot !Yeni verison.
ama kardeş benim ki tbottu onun gibi mi buda? dün çalışıyodu bi yardım pls Very Happy aha:D bu paralıymıs bu beni aşar yha Mr. Green Mr. Green neyse kardeş yeni parasız (beleş)bot çıkarsa onunda linkiniwerirsen sewinirim tekrar ilgilendiğin için sagol extrabeer extrabeer
Şuan beleş bot yoq sanırsam Tbot var bitek onuda Güncel konulardan edinlebilirsin.
Şuan beleş bot yoq sanırsam Tbot var bitek onuda Güncel konulardan edinlebilirsin.
abi şu güncel konuların linkini werebilirmisin bu foruma dün katıldım ney nerde bilmiyorumda Laughing link werirsen böle yerleri sölersen sewinirim konunun tam yerini bulamıyorum sonra Mr. Green saol şimdiden tekrar extraokk extrabeer(mesela bu yeni patch ile gelen tbotun yeni wersionu onu bulamadım Confused )(+ yha bide bu awartama resim koyamadım bi türlü yha Mr. Green Mr. Green Mr. Green onuda bi anlatırsanız sewinirim extraokk Mr. Green tekrar sa0l)
Hadi yha help me please Crying or Very sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap