Duvar köşelerine takılanlar varmış evdekiler kabul ederse ondanda alabilirim bir tavsiye verirseniz sevinirim?

Bende var kapıya çivili bir demir aynı resimdeki gibi tutma yerlerinde sünger var belli bir kalınlıkta.
Bende kapı arası barfiks var çok da kullanışlı çivi falan da uğraşmıyorsun.
Bkz :
Bende var kapıya çivili bir demir aynı resimdeki gibi tutma yerlerinde sünger var belli bir kalınlıkta.
Aynı resimdeki gibi demi o üst yerlerinden çiviliyorsun?
Birde sağlam oluyor mu?
1.85 boyu olanlar için kullanışlı değil :D
Bende istiyorum ama daha götümü kaldıramıyorum.Allahını seven üstüme barfiks demiri fırlatsın . 😢
Bende istiyorum ama daha götümü kaldıramıyorum.Allahını seven üstüme barfiks demiri fırlatsın . 😢
bro ufak ufak başla derim bende daha 6 ay önce 1 tane şınav çekmek zor gelirdi 1 tane çeker yere atardım kendimi şimdi 20 tane yapıyorum.
1 tane yap ertesi gün 2 tane yap arttır böyle inan çok faydasını görürsün.
dambıl al çalış ama öyle rastgele çalışma düzenli bir programla çalış internetten bulursun yoksa tek bir şeyd çalışırsan vücudun şekilsiz durur.
Şınav 30 mekik saymaya üşenecek kadar çok çekiyomda barfiks deyince akan sular duruyo yırtına yırtına 3-4 tane zor çekiyorum.
16 kilo kadar vermelisin bende 16 kilo kadar almalıyım çok zayıfım kilo alamıyorum şu işler iyi giderse spor salonuna yazılıp kilo alma programı uygulayacam 😢
Hacım yemezsen zayıflarsın diye düşünüyorum(ki eminim çok zordur) ben yemek yemek zorundayım banada yemek zor geliyo 😄 yemek kartıma 260 lira yüklüyolar ne bulursam yiyorum ama yok artış yok metebolizma hızlı :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap