ARKADASLAR YARDIMCI OLUN PLSSSSSSSSS extraokk extraokk Rolling Eyes
Beyler 90 lv ne zaman geliyo yardım edin!
· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
hoşgeldin foruma Mr. Green
İlk msj ın hayırlı olsun extraokk extrabeer
Sana sadece şunu dıcem Bize Eurp. patch i gelene kadar ksro da 120 lvl acıldı Laughing
Gerisini sen düşün..... popcorn
İlk msj ın hayırlı olsun extraokk extrabeer
Sana sadece şunu dıcem Bize Eurp. patch i gelene kadar ksro da 120 lvl acıldı Laughing
Gerisini sen düşün..... popcorn
Benim bilgim kadar Yılbası gecesi lv 90 geliyor büyük bi ihtimal
M
muratko193
⭐ 19y
Benim bilgim kadar Yılbası gecesi lv 90 geliyor büyük bi ihtimal
İnsallah Ole Olur..
inş olmaz Mr. Green yılbaşı gecesi belki pc oynayabilirim update falan olmasın Mr. Green Mr. Green
2009 da Cool
inş 2009'da gelir bana sorarsanız hiç gelmesinde Mr. Green 1 seneye kalmaz gelir herhalde ....
gelicen yılbasında hatunlar la oynarız yıl başı gecesi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
gelsin, hatunlar la oynarız yıl başı gecesi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
LvL 90 sınırı gelince ve yeni bir server gelince SRO yıkılacak NoWayOut tarafından 2009'da yerinizi şimdiden almak istiyorsanız sitemizde kendinizi Aileye katmaya bakın ya Aile içerisinde yer alırsınız ya da düşmanımız olarak kalırsınız uff gene gaza geldim bir server paklar ancak beni Twisted Evil Mr. Green
LvL 90 sınırı gelince ve yeni bir server gelince SRO yıkılacak NoWayOut tarafından 2009'da yerinizi şimdiden almak istiyorsanız sitemizde kendinizi Aileye katmaya bakın ya Aile içerisinde yer alırsınız ya da düşmanımız olarak kalırsınız uff gene gaza geldim bir server paklar ancak beni Twisted Evil Mr. Green
Hocam dur tm sogut bi su motoru ne yaptin!!Fazla acıklama yaptın ya.
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
😄
konuyu nie uyandırdın 😄
Gönderilme zamanı: 05 Eyl 2007 19:52 😜 😜
:D
Post kastığını bu kdr belli etme bari 😠 kaç tane konu hortlattın be 😠
dedektif gadget 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap