Beyler Lütfen ama lütfen yanlış anlaşılmasın acil lazım. Bu videodaki şarkının ismini bulmam lazım sırf bu şarkı için bu videoyu açarım hergün. Eğer bilen arkadaşlar varsa lütfen söylesin video önemli değil şarkı önemli 🙄
göremeyenler için http://www.youtube.com/watch?v=UaI-MnMhMTA
Beyler
· 26 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Okan adamı yerler böyle koçum.Editlemiyorum konuyu.Görsün brezili herkes makara:
C
CosmicGate
⭐ 16y
haha 😄
T
Tony Montana
⭐ 18y
Extraloob'un bizimle artık hiç ilgisi kalmamış ve yönetimdeki arkadaşlar bunları yazmış. Açıkçası çok alakasız buldum.
PS @ThePrestige Sana iyi arayışlar 😁
Extraloob'un bizimle artık hiç ilgisi kalmamış ve yönetimdeki arkadaşlar bunları yazmış. Açıkçası çok alakasız buldum.
Bro bizde malın gözüyüz ama bırak banlama takılsınlar kafalarına göre 😜 Onlardan bir farkımız olsun 😉
şarkı içln bende sürekli açmaya başladım 😄 videoda fena degil yani çevir çevir izle:D şarkının adını bilen yazsın please ^^
adam 35k crit yedi ölmedi baya sağlammış ^^ 😉
Okan adamı yerler böyle koçum.Editlemiyorum konuyu.Görsün brezili herkes makara:
Hayırdır bro ? Neden adamın arkasından konuşuyorsun ? Erkekliğe sığar mı bu yaptığın. Bu yorumdan sonra bazıları laf yapacaklar ama ayıp ediyorsun.
Special thx to Flexi L
Laistrogon
⭐ 17y
artık burdan dinlersin ^^
break 4 love david vendetta vs keith thompson
🍺
aslında extra ezilmiş sayılmaz burda kd + dagger warrior buffsuz yada blessiz ölmeyeccek varmı ? block dışında 😎
L
Laistrogon
⭐ 17y
bu pwp yi canlı izlemiştim. Dagger baya sağlam.
bu pwp yi canlı izlemiştim. Dagger baya sağlam.
daggeri güzel olsun ilk kd de karşı taraf gg klasik sahne artık bıktım bu taktikten çok banal geliyor artık.
Ozaman yaz(a)madığım birşeyi yazmak istiyorum
Holy spell açık bir charla pvp yaparken cold imbuenin ne anlamı var?
Ozaman yaz(a)madığım birşeyi yazmak istiyorum
okanın tarzı bu ch charlarında hep cold imbue kullanıyo
sp yetmedi fire kasamadık demiyorda tarzım bu cold imbue açıyorum diyor demek 😜
şaka maka, zaten glavie charın hiçbir chara karşı yenmesi mümkün değil, hele dagger imkansız 😁
şaka maka, zaten glavie charın hiçbir chara karşı yenmesi mümkün değil, hele dagger imkansız 😁
sp yetmedi fire kasamadık demiyorda tarzım bu cold imbue açıyorum diyor demek 😜
glavier char pvpde çok ezik kalıyor dmg güzel ama deff namına hiç bişeyi yok
🍺
Arkadaşlar siz glavie charı kullanmayı bilmiyorsanız biz glavierlerin suçu ne 😜 Benim glavie charımla pvpde alamayacağım char yoktur.Bir nebze dagger ve blade charda zorlanıyorum.Warrior char bile kesmek kolay bana 😉
Arkadaşlar siz glavie charı kullanmayı bilmiyorsanız biz glavierlerin suçu ne 😜 Benim glavie charımla pvpde alamayacağım char yoktur.Bir nebze dagger ve blade charda zorlanıyorum.Warrior char bile kesmek kolay bana ;)
Abi adam gibi oynayan pro rogue/cleric char her buildi eziyo ama artık oda sıktı baya hep aynı olay kd makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap