[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/X7zlkyMfg2A&feature[/flash]
Sİlkroadın izleyici Rekoru Kıran Videosu Exclamation Exclamation Exclamation
Best Of Silkroad
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Gercekten Güzelmiş Başından Sonuna Kadar İzledim de Ya 32+ Adam Nasıl 52+ Thiflere Öyle Vuruyor Onu Anlamadım Sad Sad Bide Bu Videoları Nasıl Bu Şekil Koyabiliriz...İyi Forumlar^^
güzel ama izlenme rekorları kıracağını sanmıyorum
bu videodaki müzik şahane...
Gercekten Güzelmiş Başından Sonuna Kadar İzledim de Ya 32+ Adam Nasıl 52+ Thiflere Öyle Vuruyor Onu Anlamadım Sad Sad Bide Bu Videoları Nasıl Bu Şekil Koyabiliriz...İyi Forumlar^^
Level i yüksek ama itemleri düşük level Wink
[flash=425,350] Link [/flash] Bu şekilde yapabilirsin santam
güzel ama izlenme rekorları kıracağını sanmıyorum
1.5 milyon küsür kişi izlemiş...
hikaye gerçekten çok güzel extraokk
Level i yüksek ama itemleri düşük level Wink[flash=425,350] Link [/flash]
Bu şekilde yapabilirsin santam
Teşekkürler ^^
M
minotauros
⭐ 19y
çok güzel bi video
bunu izletmişti ark ondan sonra başladım sro oynamaya
bunu izletmişti ark ondan sonra başladım sro oynamaya
benim videom ötesi video tanımam sro aleminde ilk ve tek üründür alternatifleri daha üretilemedi Cool
T
The_DifferenT
⭐ 19y
extra ya katılıyom bu video süper ötesi kimse daha bu kdr guzel sound ve movie uyumlu bi video çakemedi çekebileceklerinide sanmıyorum bu video yu yaklaşık 1 yıl once izlemiştim snırım eski ama hala number one
bu arada 2. müzik benim çok hoşuma gitti 1 ay kdr araştırdım ve buldum Huo Yuan Jia Arrow go go go (parça isminden emin degilim ama sanatcı kesin)
bu arada 2. müzik benim çok hoşuma gitti 1 ay kdr araştırdım ve buldum Huo Yuan Jia Arrow go go go (parça isminden emin degilim ama sanatcı kesin)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap