geçmiş olsun manU 3ledi maç bitti süper lige devam 😄 ama cska lı 2 futbolcuda doping bulunmuş kupalardan elenebilirmiş elenirse beşiktaş mı çıkıyor
bu mesajı yazarken gol yedik :/
BEŞİKTAŞ 1-2 CSKA Moskova [MS]
· 81 Replies · 14K views 0 reading · Page 4 / 5
Replies
LOL ya. Beşiktaşlı olsam kahırdan ölürdüm heralde. Bu kadar kontrollü dengeli oyna, ilerde gol atcak adamın olmasın, maçı kazanama.. Harbi yazık ^^
Beşiktaş alır
1-1 oldu ahahha tam noob bunlar, bobo sonunda bir gol atabildi.
-0- oynadım bro,para yine cepte. :p
1-1 oldu ahahha tam noob bunlar, bobo sonunda bir gol atabildi.
-0- oynadım bro,para yine cepte. :p
ahahaha 2 bitti ama 😜
Asssssssssssss...
1-1 biliyorum.
Aşgçfiçhjğköjhşkjçklüişçklş.😁
1-1 biliyorum.
Aşgçfiçhjğköjhşkjçklüişçklş.😁
Başın öne eğilmesin aldırma KARTAL aldırma!
Başın öne eğilmesin aldırma KARTAL aldırma!
kıracağız onun başını merak etme sen ahahhaaa 😁 😈
Bazı şeyleri çabuk unutuyorsun 🙄
M
MeraclituS
⭐ 19y
off yaaa of devre arasi gonderecen nobre tabata gidicen bobo nun yanina forvet alican yada batuhani oynatican. 3-5 mac oynasa zaten kendine gelir.
yazık çok yazık bu kadar yatırımlardan sonra elde hiçbişey yok okadar para verip tabata gibi bir ök.z aldılar ya hiç bişey diyemiyorum
Yazık olmuş ya... Okadar takım performansı yuksek iken bole bitmesi kötü
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Belliydi.Fark yemediklerine dua etsinler ^^
Tello'nun kaçırdığı pozisyon maçın kırılma noktasıydı.Bu grubu bile sonuncu tamamlayan beşiktaş alıp şapkasını önüne düşünmeli.
CSKA kazanır beşiktaş annesinin ligine döner :P
Kahinmiyim 😜
Ernst , Fink'in yanında Toraman ile çıkıp bir kumar oynadı bizim nostradamus 😜 Gel gelelim ki tutmadı durdurup vurma planı , sağlık olsun 😆
[ek #12654]
Ernst , Fink'in yanında Toraman ile çıkıp bir kumar oynadı bizim nostradamus 😜 Gel gelelim ki tutmadı durdurup vurma planı , sağlık olsun 😆
O durdurup vurma planı bir kere de tutmasın bro ^_^ Şuana kadar hep tuttu 😜
😆 😜
[ek #12654]
İlk yarıdaki baskılı oyun devan etseydi eminim farklı galibiyert alırddır bjk ama geçmiş olsun ne diyelim. 👋
BJK kazansa bile zaten ManU Wolfsburg maçını aldı.Kazansa bile çıkamayacaktı gruptan.
Log in to write a reply.
Log In