Icerige atla
Extraloob

BEŞİKTAŞ 1-2 CSKA Moskova [MS]

· 81 Replies · 14K views · Page 2 / 5
Replies
S
güzel gözlem kuzum 6S hadi bazı maçları alır ama bu BJK olayı şöyle düşün kazanacak hiçbirşeyi olmayan bir takım ile kazanacak birşeyi olan bir takımla kapışacak bjk köylüleri nasıl yensinler o buz adamları herifler it gibi çoşsalar maçı alırlar tekniğe gerek yok ^^

eğer oradaki 6S düşündüğüm şey ise , güzel uymuş ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
konu neden FB'ye geldi biz oysa ki cska 8tas maçını yorumluyoruz yanlış mıyım ?
M
MeraclituS ⭐ 19y

bjk yi fenerle gs kiyaslarsaniz bende sorarim hakkimdir
fener sampiyonlar liginde kac kez 4 puani gecmis diyeeeeee
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

bjk yi fenerle gs kiyaslarsaniz bende sorarim hakkimdir
fener sampiyonlar liginde kac kez 4 puani gecmis diyeeeeee

Konuda ilk "FB" kelimesini kullanan sensin ama ? 😈
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
BJK alır.
Special thx to Flexi
W
WeAre ⭐ 19y
beşiktaş rahat alacaktır ama grupdan çıkarmıyız şüphelerim var 😞
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
beşiktaş rahat alacaktır ama grupdan çıkarmıyız şüphelerim var :(

Bro zaten bu maç BJK için kader maçı.Eğer bu maçı BJK Alırsa UEFA Avrupa Ligine Gidecek ve CSK elenecek.Eğer CSK Alırsa Şampiyonlar Ligine Gidecek.2 takım içinde kader maçı..Muazzam bir maç olacak gibime geliyor 🙏
Special thx to Flexi
Kalkandelen
Genelde Bakıyorumda Fenerliler CSKA kazanır diyor. Kuyruk Acılarımı Var Acep 😗
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Beşiktaş kazanır.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Genelde Bakıyorumda Fenerliler CSKA kazanır diyor. Kuyruk Acılarımı Var Acep 😗

😆
X
Xrosower ⭐ 17y
Bjk alır.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Kazanmak zorundayız belki kaderimiz kendi elimizde değil ama biz bize düşeni yapıp kazanacağız 🤘
[ek #12654]
M
ben bu fenerlileri anlamıyorum paso para harcıyolar kasımpasa ya yenılıyolar bız lıverpooldan 8 tane yıyıoruz bızle dalga gecıyolar bızdende 3 tane yıyolar gıdıyolar eskısehırden 2tane yıyolar ne salak bı takım yha
F
Şimdi burda Fenerbahce Galatasaray yada herhangi bir türkiye takımı avrupada maç yapıyorsa burda sizin gönlünüzde rakip yabancı bir takım varsa bu ülkede hala aşılması gereken birçok problem vardır.Biz daha kendi içimizde bu sorunlardan kurtulamazsak beşiktaş yada fener yada galata avrupada cok gol yerler vede başarı hayal olarak kalır.
Şimdi herkez beşiktaş için 8jk 8taş vs vs cumleler kuruyor.Peki siz biliyormusunuz fenerin galatanın avrupada hangi takımlardan kaç yediklerini bunları aydınlatmak google da yapılacak bir kaç dakikalık bi arastırmaya bakar.Bi kaç örnek vereyim istiyorsanız :
Sigma 7-1 Fb bu sadece verdiğim bir ornektir ama gercektir.Sorun bakalım kaç kişi sigma nın adını duymustur burda ?
Yapmayın arkadaslar biz daha kendi içimizde avrupa maclarında boyle yaparsak bu ulke daha cok futbola ac kalır...
Kalkandelen
Şimdi burda Fenerbahce Galatasaray yada herhangi bir türkiye takımı avrupada maç yapıyorsa burda sizin gönlünüzde rakip yabancı bir takım varsa bu ülkede hala aşılması gereken birçok problem vardır.Biz daha kendi içimizde bu sorunlardan kurtulamazsak beşiktaş yada fener yada galata avrupada cok gol yerler vede başarı hayal olarak kalır.
Şimdi herkez beşiktaş için 8jk 8taş vs vs cumleler kuruyor.Peki siz biliyormusunuz fenerin galatanın avrupada hangi takımlardan kaç yediklerini bunları aydınlatmak google da yapılacak bir kaç dakikalık bi arastırmaya bakar.Bi kaç örnek vereyim istiyorsanız :
Sigma 7-1 Fb bu sadece verdiğim bir ornektir ama gercektir.Sorun bakalım kaç kişi sigma nın adını duymustur burda ?
Yapmayın arkadaslar biz daha kendi içimizde avrupa maclarında boyle yaparsak bu ulke daha cok futbola ac kalır...

Eline Koluna Sağlık Güzel Yorum 😊 + Fenerlilerin Kuyruk Acısı Var Ondan Böyle Dalga Gecicek Yerler Arıyorlar Ama Kendilerinin Şuanki Durumuna Bakmıyorlar 👍
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Arkadaşlar ben BJK'ye 8JK demedim lakin tarihe geçtiler orası ayrı ^_^

Ayrıca bu maç berabere biter diyorum başka da birşey demiyorum 😜
.NET
.NET ⭐ 19y

Ayrıca bu maç berabere biter diyorum başka da birşey demiyorum :P

İyi ya da kötü tarih tarihtir 😁
Beşiktaş'ım alır bu maçı ❤️
[F New]Solo Gitarist
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Ayrıca bu maç berabere biter diyorum başka da birşey demiyorum :P

İyi ya da kötü tarih tarihtir 😁
Beşiktaş'ım alır bu maçı ❤️

Ahahahah aynen bro reklamın ve tarihin kötüsü olmaz. 😆
The47
The47 ⭐ 18y
beşiktaş kazansın isterim ama ne zmn iddaa oynayıp cska ya versem kazanıyor bu seferde öyle galiba.
Q
QuoteLife ⭐ 17y
gz maç

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: