Icerige atla
Extraloob

Benm Chardan SS ler

· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme
22 Yanıt
P
Prophecy ⭐ 17y
Güzel Char

Ps:100 Lv olmak Dilegiyle 🍺
S
smegols OP ⭐ 18y
Teşekkürler =) şimdiki amacı 9gapı bitirmek daha 4 gap oldu =))
B
Brooklyn ⭐ 18y
Char güzel...
Devam kasmaya inş. 100 Lv de görürüz ^^
S
smegols OP ⭐ 18y
Sağol inş. =) Kasılıyor hergün full time bot.
B
BurdurLee ⭐ 18y
güzel çar seti harika^:)
S
smegols OP ⭐ 18y
Sağol accler ve eldiven npc inş. onlarıda cumartesi gold çekip düzelticem :)) item bulabilirsem 😞
P
Prisoners ⭐ 18y
Farmını bitirip güzel bir çar yaparsın inş.
S
smegols OP ⭐ 18y
Teşekkürler =))
P
Silah hariç itemlerin süpermiş 😄 Silah npc gibi 😄
S
smegols OP ⭐ 18y
silahın phy %80 di 90 yapmaya calısırken patladı :S
criticalda %25 ti daha çok olsun diye ugrastım oda patladı 20 m para harcadım tık yok :)) nasılsa 72 de +9 alacagım o yüzden fazlada ugrasmak istemedim :))
K
Kup ⭐ 18y
Set süper...
KazuyaMishima
100 Lv' ssLerini görmek umuyLa...
[image]http://i.hizliresim.com/3L00Dj.gif[/image]
P
%80 den yukarı nie deniyosun ki son silah olsa risk e değer ama buna değmezdi bence 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
%80 den yukarı nie deniyosun ki son silah olsa risk e değer ama buna değmezdi bence :D

Katılıyorum..boş yere para harcamak gibi geliyor banada ama tercih meselesi tabiki.. 😉
Bu arada Charın güzelmiş benimkide 95 Lvl Force Bow 100 Lvl FF oldugunda bende SS koycam.. 👍
P
Allah sabır versin 100 olmak kolay deil 😄 bende kasıyorum hedef 100 olmakda zor geliyor 99lvl e kadar çıkmıştım sattım onu yeniden kasıyorum 83 oldu 90 olsamda Sun staf ı taksam sırf ona heves kasıyorum yoksa sıkıldım oyundan 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
Allah sabır versin 100 olmak kolay deil 😄 bende kasıyorum hedef 100 olmakda zor geliyor 99lvl e kadar çıkmıştım sattım onu yeniden kasıyorum 83 oldu 90 olsamda Sun staf ı taksam sırf ona heves kasıyorum yoksa sıkıldım oyundan :D

Bende Sun Staff olucak 100 Lvl %99.99 a dayarım charı zaten Staff charlarda Pek SP ihtiyacı olmuyormuş gerekli skill leri açtıgın zaman ,benimde arkadaşım kasıyor ondan duymuştum..Hayırlısı umarım Dc yemez en kısa zamanda olursun 90 😄 bu ara benim başıma DC olayı çok sardıda o bakımdan 😁
P
Sp derdi olmuyor ki bende fazladan Sp de var zaten hele bi 90 olsunda 99ptde gaplı kasıcam bardan cleric e dönmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı belkide bunuda satarım 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
Sp derdi olmuyor ki bende fazladan Sp de var zaten hele bi 90 olsunda 99ptde gaplı kasıcam bardan cleric e dönmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı belkide bunuda satarım :D

Dogrudur .. Staff charı mükemmel PwL charı benim arkadaş 92 Lvl Neptune Serverında Niya Sniper larda 4 saati 8 m den kasıyo PT si hep Full 24 Saat kasıyor PwL canavarı oldu artık char 24 saatte 330 m yapıyor muazzam bi şey..Sonra Sitelere satıyo Goldu oda öle geçiniyo işte 😄
P
Bende Staff char sayesinde iyi paralar kazandım zaten silk e para vermiyorum extradan char kasıps atıyorum nakit geliyor silk i Gold ile alıyorum bot da aynı 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: