evet arkadaslar bu da bnm charım sun set sun spear +9 denerken yandı Twisted Evil şuan +0 gece yine bi +7 basıcam gelicek salı +9 denicem Very Happy
- Resim Silinmiş.
Benim Sun Spearı EXL'a
· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Server:Oasis
bakalım kim çakıcak Twisted Evil ak bok kara bok u Mr. Green
bakalım kim çakıcak Twisted Evil ak bok kara bok u Mr. Green
neyi çakıcaz
SUN güzel ama hala bikerede nasıl +7 basıosunuz anlamıomya içim gidior +5 yanıcak die Very Happy
he dur şimdi çaktım Very Happy bu işte bi bit yeniği var dur ben bakıom rev6 dan
he dur şimdi çaktım Very Happy bu işte bi bit yeniği var dur ben bakıom rev6 dan
sos güzel ama hala bikerede nasıl +7 basıosunuz anlamıomya içim gidior +5 yanıcak die Very Happy
sos degil sun extraokk
+ cok basit ama +9da güm güm 4kere yandı..
ak bok kara bok anlayın siz Mr. Green
lan herkesin elinde sos som sosun bizde +3 ve +0 hatta npc malı zenginlige bakk Crying or Very sad Crying or Very sad
puhahahaa pk 2 sanırım güzel oynamışsın Very Happy baktım revden adam oasiste 57 lwl
sos güzel ama hala bikerede nasıl +7 basıosunuz anlamıomya içim gidior +5 yanıcak die Very Happy
sos degil sun extraokk
+ cok basit ama +9da güm güm 4kere yandı..
ak bok kara bok anlayın siz Mr. Green
sos som sun ne farkeder bize sos çıksında somu istemiom Very Happy
puhahahaa pk 2 sanırım güzel oynamışsın Very Happy baktım revden adam oasiste 57 lwl
yok 60lvl dagger ım her sekle girebiliyom girdigimdede adamın neyi varsa elimde o oluyo +sız Very Happy
yok 60lvl dagger ım her sekle girebiliyom girdigimdede adamın neyi varsa elimde o oluyo +sız Very Happy
şimdi ben dicektim... Twisted Evil
onu düşünmemiştim Very Happy
şimdi ben dicektim... Twisted Evil
Mr. Green
vov süper inş basarsın
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
vov süper inş basarsın
Çar dagger kılık değiştirmiş Very Happy
O CHAR ROGUE BENİM ROGUEMDİ taksa ettik bununle ah birde 5-6 m lik elixr için engelleyip msnden silmeseydi daha güzel olurdu o char cleric + rogue roguedeki skili kullanarak sunlı bir adama dönüşmüş.
5-6Mlik elixr için deyiyor değilmi onca işittiğin küfüre . Ayrıca bu Accountta Fakedir bilginize asıl nicki Colin .
Yaptığı ..... lıklardan sonra norml accsi ile giremiyor fake acc lerle giriyor fake acc bir suç değilmi extraloob
5-6Mlik elixr için deyiyor değilmi onca işittiğin küfüre . Ayrıca bu Accountta Fakedir bilginize asıl nicki Colin .
Yaptığı ..... lıklardan sonra norml accsi ile giremiyor fake acc lerle giriyor fake acc bir suç değilmi extraloob
ne diyon sen ya ne colin i
dalgamı geçino de get madem o char sana ait 1 lwl den beri fotolarını koyarmısn bende 1lwlden o lwl e kdrki fotoları nasıl var sende yok ! extraloob gelsin görsün o charın hack olduğunu anlatıcam ve kanıtlıcam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap