Icerige atla
Extraloob

Benim Sun Spearı EXL'a

· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme
J
Jim OP ⭐ 18y
evet arkadaslar bu da bnm charım sun set sun spear +9 denerken yandı Twisted Evil şuan +0 gece yine bi +7 basıcam gelicek salı +9 denicem Very Happy

- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
J
Jim OP ⭐ 18y
Server:Oasis
J
Jim OP ⭐ 18y
bakalım kim çakıcak Twisted Evil ak bok kara bok u Mr. Green
L
Lagroad ⭐ 19y

bakalım kim çakıcak Twisted Evil ak bok kara bok u Mr. Green

neyi çakıcaz
P
Presence ⭐ 19y
SUN güzel ama hala bikerede nasıl +7 basıosunuz anlamıomya içim gidior +5 yanıcak die Very Happy

he dur şimdi çaktım Very Happy bu işte bi bit yeniği var dur ben bakıom rev6 dan
J
Jim OP ⭐ 18y

sos güzel ama hala bikerede nasıl +7 basıosunuz anlamıomya içim gidior +5 yanıcak die Very Happy

sos degil sun extraokk
+ cok basit ama +9da güm güm 4kere yandı..

ak bok kara bok anlayın siz Mr. Green
F
ferosero_ ⭐ 19y
lan herkesin elinde sos som sosun bizde +3 ve +0 hatta npc malı zenginlige bakk Crying or Very sad Crying or Very sad
P
Presence ⭐ 19y
puhahahaa pk 2 sanırım güzel oynamışsın Very Happy baktım revden adam oasiste 57 lwl
P
Presence ⭐ 19y

sos güzel ama hala bikerede nasıl +7 basıosunuz anlamıomya içim gidior +5 yanıcak die Very Happy

sos degil sun extraokk
+ cok basit ama +9da güm güm 4kere yandı..

ak bok kara bok anlayın siz Mr. Green

sos som sun ne farkeder bize sos çıksında somu istemiom Very Happy
J
Jim OP ⭐ 18y

puhahahaa pk 2 sanırım güzel oynamışsın Very Happy baktım revden adam oasiste 57 lwl

yok 60lvl dagger ım her sekle girebiliyom girdigimdede adamın neyi varsa elimde o oluyo +sız Very Happy
B
Beijo ⭐ 19y

yok 60lvl dagger ım her sekle girebiliyom girdigimdede adamın neyi varsa elimde o oluyo +sız Very Happy

şimdi ben dicektim... Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y
onu düşünmemiştim Very Happy
J
Jim OP ⭐ 18y

şimdi ben dicektim... Twisted Evil

Mr. Green
N
Narqotic ⭐ 19y
vov süper inş basarsın
L

vov süper inş basarsın

Çar dagger kılık değiştirmiş Very Happy
A
Adonia ⭐ 19y
O CHAR ROGUE BENİM ROGUEMDİ taksa ettik bununle ah birde 5-6 m lik elixr için engelleyip msnden silmeseydi daha güzel olurdu o char cleric + rogue roguedeki skili kullanarak sunlı bir adama dönüşmüş.
5-6Mlik elixr için deyiyor değilmi onca işittiğin küfüre . Ayrıca bu Accountta Fakedir bilginize asıl nicki Colin .
Yaptığı ..... lıklardan sonra norml accsi ile giremiyor fake acc lerle giriyor fake acc bir suç değilmi extraloob
J
Jim OP ⭐ 18y
ne diyon sen ya ne colin i
A
Adonia ⭐ 19y
dalgamı geçino de get madem o char sana ait 1 lwl den beri fotolarını koyarmısn bende 1lwlden o lwl e kdrki fotoları nasıl var sende yok ! extraloob gelsin görsün o charın hack olduğunu anlatıcam ve kanıtlıcam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: