ŞU ANDA 46 LVLIK OLAN ÇARIMDAN ÇEKİLMİŞ SS LERDİR BU SUN BLADE 4MİLYAR 750 MİLYON GOLDA SATILMIŞDIR SERVER ALPS BİLENLER WARDIR
------------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
SAMARKAND DAN SS
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ÇARDAN SS LER BUNLAR BU YAN ÇARDIR LÜTFEN EZİK TARZI LAFLAR ETMEYİN ŞU ANDA 46 LVLDİR ANA ÇARIM 78 FULL İNT SPEAR YORUMLARINIZI BEKLİORM 👍
76 SUN BLADE VE BENİM ÇAR
· 24 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
ss olmamış kardeşim
göremediğimiz için ezik tarzı laflar edemiyoruz.
YANLIŞLIK OLDU YAW 😄 UYKUSUSZUM KUSURA BAKMAYIN DÜZELTTİM 😄
caps lock tuşuna da basıp ,küçük harflerle yazmayı öğrensen çok süper olacak.
Büyük harflerle yazmak,bağırmak anlamına gelir.Bağırmıyorsan bile yanlış anlaşılabilirsin..
Büyük harflerle yazmak,bağırmak anlamına gelir.Bağırmıyorsan bile yanlış anlaşılabilirsin..
uff tamam ya ss hakkında yorum yapın nie ben ya nie ben tamam yanlışlık yapdık özr dilerim
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Keşke Blade ' de senın oLsaydı :}
_
_JanissarY_
⭐ 18y
sen bence ss ıslerı yerıne lv kas yuksek lv olunca daha gzl ss ler koyarsın belkı de bakarsın o adamdakı sun blade sana cıkar
yüksek lvl çarımın olmadıgını kim söledi 78 lvl çarım war bi sorun deel bunu kasıorm o sıkdı ondan girince tieflik yap cık oluo botda bitti alınca ondan ss koyarım size ok
_
__PhoEniX__
⭐ 18y
SuN Blade Nin Bir Türke Düşmesi Gayet Güzel 👍
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
Aldığın 4.7 Milyar Gold un SS unu Koyabilirmisin?
Guzel Sun 😈
3. resimdeki bladeye yapılan teklif süper 😆 😆
evet ya o teklife kopdum ben oyunu bırakdım gülme krizi tuttu adam dio bizim ahırda inek war onla takas yaparmısın yok böle bişey 😆
evet Sen lvl kas ve Dönebiliyorsanda carını Fire Bow yada fire glavie Yp yoksa o cardan bir bişi Olmas zati Cold bir de blade eskidi artık öLe carlar :S
bak yeniler nedir yeni çarlar hepsi aynı biri full int nüker biri 5-1 hyberd full str falan fialn bak benim çardan tek tük açan war ve 48 lvl fire full sstr bladeciyi kesdim bn 50 lvl a kdr olan nukerlerin hepsini kesdim bana öretmeyin bu oyunu ben bu oyun ilk acılıdıgında basladım ve bu yan çarım diorm kac kere dicem yeni çar bu 82 lvl bladerimda war full str fire bana öretmeyin anlıcanız ok 😄
_
_JanissarY_
⭐ 18y
Güzel =) ☕
W
WiId_DRAGON
⭐ 19y
cold blader char ısyanın belgesı delete acc pLs
sallama sallamaaaa baskasinin carina benim car deme
tmm da pek inanmadim guzel ama
46 likda güzel
46 likda güzel