Icerige atla
Extraloob

Benim Char ım ii mi

· 10 Yanıt · 2.7K görüntüleme
F
Ferrari OP ⭐ 19y
ARkadaşlar 34 lv blade adam ım var cold u fire yaptım skiller hakkında bilgi verirmisiniz Bicheon=32 Heluksal=20 PAcheon=10 Cold=25 Fire=28 Lıght=17 Force=10 ne yapmam gerek sölermisiniz
10 Yanıt
S
sw1ss ⭐ 19y
Charı bırakman gerekir
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sitede ki yapılandırmalara bak bence, blade char güzeldir ama tadı 72+den sonra çıkar.

hoş taklaları çok güzeldir bkz. jesuswan style Cool
R
RoyFokkerr ⭐ 19y

Charı bırakman gerekir

+1 hemen o chardan kurtul ve yapılandırmalarla ilgili biseler oku derim...
E
Excrea ⭐ 19y
hayir canm neden yeni char acsin sacmalamayin. sen git pacheonu kapa heuksali kapa bide forceyi kapa sonrada guzel bi yapilandirma bulup ona gore lvl kasmana dewam et
R
RoyFokkerr ⭐ 19y

hayir canm neden yeni char acsin sacmalamayin. sen git pacheonu kapa heuksali kapa bide forceyi kapa sonrada guzel bi yapilandirma bulup ona gore lvl kasmana dewam et

gereksiz ugras bence hem para veriyon hemde o kadar ugrasıyon yeni bastan baslasa daha ii olur onun icin...
M
MoonLife ⭐ 19y

Charı bırakman gerekir

doru söledin charı çöpe at kesinlikle kasmaman gerektiğini düşünüyorum

Bütün skiller açılırmı sp yetmicek mastery lwl larıyla eşit gidemiceksin onun için sp kazanman lazım toparlaman için sp gerekir sp yi bulman için de kasman lazım masterylerin düşük olduğu için kasamassın
G
Ghost Spy ⭐ 19y
bırk charı doru o char öle gitmezki heuksalı bide pasivve için sürekli lvl atlatma 10 yap ilerde 20 peachonuda açma forcuda
S
Sparky ⭐ 19y

ölme esegim ölmede yoncalar yetisin Laughing
E
Excrea ⭐ 19y
ya nolcak 20 30 tane skill silcek alt tarafi bumu zor Question

ben 74 de glavieyi 74 den 0 yapi bicheonu 70 e cikarttim 170 kusur skill sildim 25 milyon da para werdim genede okadar zor bisi diil gozunuzde buyutmeyin herseyi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: