☕ Haydi bakalım, benim hakkımda düşündüklerinizi yazın.... 👍
Beni (DeaDLy_KaTaNa) nasıl biliyorsunuz?
· 14 Replies · 1.0K views 0 reading
14 Replies
kimsinki sen? 😁
who are you ? 😊
Öle olsun len 😄
off topice tasindi.
Teşekkür 😄
Benim hakkımda ne biliyorsunuz demedim ki, benim hakkımda ne düşünüyorsunuz dedim...
boş boş konu açan falanca 😄
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Benim hakkımda ne biliyorsunuz demedim ki, benim hakkımda ne düşünüyorsunuz dedim...
Seni bilmeden nasıl düşünce sahibi olabiliriz merak ettim
Hani konuşmalarımdan felan tahmin eylersiniz diye şeyettiydim 😄
Polgara bana da bir imza hazırlayıp yollarmısın?
Polgara bana da bir imza hazırlayıp yollarmısın?
B
BrendiBelle
⭐ 18y
viewtopic.php?f=215&t=11943
imzayı bu bölümden istiyceksin + 110küsür postun var ve kendin hakkında neler düşündüğümüzü soruyosun.
şu saatten sonra seni post kasmak için uğraşan ve boş konular açan biri olarak düşünüyorum 😉
imzayı bu bölümden istiyceksin + 110küsür postun var ve kendin hakkında neler düşündüğümüzü soruyosun.
şu saatten sonra seni post kasmak için uğraşan ve boş konular açan biri olarak düşünüyorum 😉
Acil müzik bölümü açılsın ve ilginç müzik türleri (chill out,gothic techno vb.) eleştrilmesi halinde ve konuyu derinleştirenler olursa anında banlanmasını arz ederim, çünkü nie? Çünkü bnm veya başkalarının dinlediği müziğe saygı duymak vel feth-ü aza-mı mül-küyiyet felan.....
Isteklerimiz kısmına böyle bir konu açmıştın, Türkçeyi pek bilmeyen biri olduğunu düşünüyorum 😗
Ayrıca;
viewtopic.php?f=164&t=14678
böyle bir forum oyunu var 😉
benim gibi biri
sor bi bana ne dicekler
sor bi bana ne dicekler
viewtopic.php?f=215&t=11943
şu saatten sonra seni post kasmak için uğraşan ve boş konular açan biri olarak düşünüyorum ;)
Log in to write a reply.
Log In