J JetHomme OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Facebookda gördüğüm bir sayfadan alıntıdır. Gece gece hepsini okudum gülmekten öldüm ya ne insanlar var. 😆 😆Facebook Sayfa Linki: http://www.facebook.com/SesliGuldurenYorumlarZınk. biggrint1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N NiGHTMaRe ⭐ 18y 15 yil once #2 Hepsini geçen gün okumuştum.Manyak yorumlar var gerçekten 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 15 yil once #3 😆 😆 😁 😁 makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apsomat1 ⭐ 16y 15 yil once #4 Sonuncu güzelmiş. 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #5 gül gül öl ^^ [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #6 apaçi stayla. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P ParduS_ ⭐ 19y 15 yil once #7 başın sağolsun gardaş makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 15 yil once #8 @2 seekertmiş bknz. unuttunmu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #9 3. Bittim 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 15 yil once #10 Sondaki harika helal olsun.. 🙏 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #11 unuttunmu 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baha i ⭐ 18y 15 yil once #12 en sonuncusu na yıkıldım ya 😄 unutunmu diyo 😄 hahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #13 asfghdkjasdhgf :):) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme OP ⭐ 19y 15 yil once #14 Sayfada daha fenaları var. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil