E E0N OP ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=eWllxLyiQlwÜst üste critler süper char TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 16 yil once #2 bende bowdan şaşmam ama şimdilik oynamıyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cube ⭐ 17y 16 yil once #3 bow çok sağlam char en sevdiğim charlardan biri ancak tadı 90 dan sonra çıkmaya başlıo 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 16 yil once #4 bow çok sağlam char en sevdiğim charlardan biri ancak tadı 90 dan sonra çıkmaya başlıo :) 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #5 Ch bow bende hastasıyım ama ezikkende kasılmıyor yaa 😄 Bu arada video gerçekten güzel... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SiNoPLeEe ⭐ 18y 16 yil once #6 güzel char yapmış 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #7 ben wizardım o kadar wuramıyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 16 yil once #8 division+ignore+crit+devil 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DangerWalker ⭐ 19y 16 yil once #9 hehehe ordan adam ulan bunada kestirdiler ya dio 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil