Kaç lvlde
ben avrupalıyım çine kaç lvlde gitmeliyim ???
· 9 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
1-40 lvl arasını Constantinapole-Samarkand'da geçirebilirsin. 6 degree'ye geçtiğinde yani 42+ olduğunda Hotan'a transfer olabilirsin. extraokk
N
NephilimAngel
⭐ 19y
1-20lw costantinapole
20-42lw samarkand
42+lw hotan
20-42lw samarkand
42+lw hotan
arada DW yede gidip görev lalabilirsin ama dusen itemler chns olucaktir Mr. Green
30 lvlda zorlanıyorum . samarkanddan evil order hunter'lara giderken yolda ölüyor benim char (int wizard) istanbuldan bota bıraktıgım zaman karşı kıyıya geçemiyorum. dw-ye geldim mecburen Sad
30 lvlda zorlanıyorum . samarkanddan evil order hunter'lara giderken yolda ölüyor benim char (int wizard) istanbuldan bota bıraktıgım zaman karşı kıyıya geçemiyorum. dw-ye geldim mecburen Sad
Ben valla aynen ole oldu.İstanbuldan ama gecebildim bennnn.Yani oluyor istanbuldan gecme.
Ben valla aynen ole oldu.İstanbuldan ama gecebildim bennnn.Yani oluyor istanbuldan gecme.
Nası yaptın anlatırmısın ? bot şehirdeyken kasma yerinin koordinatları için "yanlış şehir" hatası veriyor.
Bende ilk servera başladıgım zaman 24 lvl kadar pt lerde kastım kendımı sonra dw gectim dedğin gibi samarkandda kasma yerine gitmek çok zor kokorular damlıyor hemen . o yüzden dw de kastım 24 lvl olduğunda geçebilirsin hyungho ghost/soldier larda kasablirsin.42 den sonra arkadaşların dediği gibi hotanda olcaksın zaten.
1 lvl - 25 lvl Constandin Semerkant
25 lvl - 45 lvl Semerkant Hotan
45 + Hotan(İstediğin gibi takıl Mr. Green )
25 lvl - 45 lvl Semerkant Hotan
45 + Hotan(İstediğin gibi takıl Mr. Green )
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap