Icerige atla
Extraloob

ben avrupalıyım çine kaç lvlde gitmeliyim ???

· 9 Yanıt · 2.3K görüntüleme
K
KuRtLaR OP ⭐ 19y
Kaç lvlde
9 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
1-40 lvl arasını Constantinapole-Samarkand'da geçirebilirsin. 6 degree'ye geçtiğinde yani 42+ olduğunda Hotan'a transfer olabilirsin. extraokk
N
1-20lw costantinapole
20-42lw samarkand
42+lw hotan
H
h&a ⭐ 19y
arada DW yede gidip görev lalabilirsin ama dusen itemler chns olucaktir Mr. Green
D
Delideve ⭐ 19y
30 lvlda zorlanıyorum . samarkanddan evil order hunter'lara giderken yolda ölüyor benim char (int wizard) istanbuldan bota bıraktıgım zaman karşı kıyıya geçemiyorum. dw-ye geldim mecburen Sad
T
Torquel ⭐ 19y

30 lvlda zorlanıyorum . samarkanddan evil order hunter'lara giderken yolda ölüyor benim char (int wizard) istanbuldan bota bıraktıgım zaman karşı kıyıya geçemiyorum. dw-ye geldim mecburen Sad

Ben valla aynen ole oldu.İstanbuldan ama gecebildim bennnn.Yani oluyor istanbuldan gecme.
D
Delideve ⭐ 19y

Ben valla aynen ole oldu.İstanbuldan ama gecebildim bennnn.Yani oluyor istanbuldan gecme.

Nası yaptın anlatırmısın ? bot şehirdeyken kasma yerinin koordinatları için "yanlış şehir" hatası veriyor.
M
Mighty ⭐ 19y
Bende ilk servera başladıgım zaman 24 lvl kadar pt lerde kastım kendımı sonra dw gectim dedğin gibi samarkandda kasma yerine gitmek çok zor kokorular damlıyor hemen . o yüzden dw de kastım 24 lvl olduğunda geçebilirsin hyungho ghost/soldier larda kasablirsin.42 den sonra arkadaşların dediği gibi hotanda olcaksın zaten.
I
1 lvl - 25 lvl Constandin Semerkant
25 lvl - 45 lvl Semerkant Hotan
45 + Hotan
(İstediğin gibi takıl Mr. Green )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: