Icerige atla
Extraloob

BeLeŞ ama Zahmetli Silk

· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Z
zero95 OP ⭐ 18y
önce Bi Paypal hesabı almamız gerekiyor

PayPAL Hesabı Almak

http://www.paypal.com
PayPAL ın sitesine giriyoruz ve SignUP yazisina tıklıyoruz...

1.Adımda email adresi haric butun bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini dogru yazin yoksa hem hesabınızı aktive edemezsiniz hemde asıl yontemden yararlanamazsınız.

Burada 2.asamada karsınıza kredi kartı bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tıklayın ve kayıtın 2.asamasında kayıttan cıkın...

sonra e-mail adresinizden doğrulamayı yapın.. PayPAL a yeni hesabınızla giris yapabiliyorsanız bu adımı artık gecebiliriz...
2. Adım;Bize Para Sağlayacak Olan Reklam Sitesine Kayıt Olma...

Paypal hesabımıızı aldık şimdi para kazanmak için ne yapacağız derseniz burda dünyada büyük bir kitlenin kullandığı Bux.to İle para kazanacağız tabi önce Bu Siteden üyelik alacağız peki nerden alacağız üyeliğini tabiki burdan

doğru söylüyo arkadaş yeni site buldum hergün 1 dakikada 27$

75$ minimum PayOut
Konuyu Editledim......

Burayada Yazayım...

paypal hesabı Aldıktan Sonra

2. ADIM

2. Adım;

Bize Para Kazandıracak Olan Siteye Kayıt;

Bu Linke Girin;

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=zero95

VeSağ Üstteki Tablardan Create A Free Acoounta Tıklayın...

Üyelik Bilgilerinizi Doldurup Kayıt Edin...

Paypal E-Mail Bölümüne Paypal E-Mail Adresinizi Yazmayı Unutmayın...

Ve Sonra Aşşağıda Üzerinde 4$ 6$ Ve Bazı Yazılar Olan

Linklere Tıklayın, Start Survey Butonuna Bastıktan Sonra

Click For Web Site 1

E Tıklayıp Siteye Göz Atın,

Alttaki Boşluğa good yada bad yazın

web Site 2 İçinde Aynısını Yapın

ve 4$ hazır

Tüm Linklere Aynısını Yaptıktan Sonra....

27$ ınız Hazır Olacak 75$ olduğu zaman

Reedem Moneye Tıklayıp PayPal Hesabına Aktarın
Gönlünüzce Harcayın...

bu olay kendi tarafımdan denenmiştir
19 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
geçiniz.com sadece hurafe beleş felan değil 😉
Z
zero95 OP ⭐ 18y
Hurafe Falan Deil Sadece Bir sistem boslugu walla 100 silk aldım Ve hala paypal da param war 😉
P
Prada ⭐ 19y
Ispat edebilirmisin? lol
Z
zero95 OP ⭐ 18y
Su anda Hayır ama 1 hafta sonra resimli olarak ispatlıcam bu sistemi bilen bilir LoL:D
Windy
Windy ⭐ 19y
Bende Zeki Müren memnun oldum 😉
O
😆 ben buna anca gülerim
J
JbS ⭐ 17y
ispat pls
B
By_DaDaS ⭐ 17y
75 $ Öyle KoLay KoLay Toplanmıyor.Hic Bosuna Ugrasmayın Benim Bi Ara Vardı Awsurveys'te Anca 27 Dolar'a Kadar Toplayabiliyosun Zaten O'da Basta Bi Süre Sonra Link Filan Cıkmıyor.Bazen Cıkıyor O da Cok Zor Kazancagın 1 dolar Bende 2 aydır 31,5 $ var yani 2 ayda para biriktirsen daha cabuk alırsın.
K
Kai ⭐ 18y
Bırak allah aşkına,bu devirde kim kime beleş birşey veriyor söylermisin? 5 krş. borcun olsa gırtlağına sarılıyorlar,malum kriz no beleş
D
Desmond ⭐ 18y
Vallah bir şey demeyecektim ama aklıma çok meşur bir söz geldi. "Bizimle oynayacağına sıç kendi bokunla oyna" biraz abes ama söylemeden geçmek olmaz.
D
Desmond ⭐ 18y
Bırak allah aşkına,bu devirde kim kime beleş birşey veriyor söylermisin? 5 krş. borcun olsa gırtlağına sarılıyorlar,malum kriz no beleş

Bu arada avarat yakıyor 👍
D
DaNG3R ⭐ 19y
ben hepsini denedim hepsinde 100$ üstünde para kastım para çıkışı da istedim fakat aylar geçmesine ragmen bişi yok boşuna vakit kaybı
M
Milano ⭐ 18y
27 dolardan sonra her ay 1$ lık link veriyor sadece ardından paran 74$ olduğunda link ve beş kuruş yok bunların hepsi kandırmaca kendi reklamlarını yaptırmak icin sizi umitlendiriyorlar ama hala boyle sacma sapan şeyleri uygulamaktan ve forumda paylaşmaktan bıkmıyorsunuz.
Bana ispat gosterebilirmisin para kazandığına dair? Kim zengin olmuş kim para kazanmış bu yontemle ?!
S
SroKopat ⭐ 18y
böyle bir olay var sadece çevrenin geniş olması gerekli,referans.
M
ben yaptım ödeme yapmadılar palavra linklere tıklıcan adam tıklandı die parasını alıcak cuk cebe sanada ... kalıcam 3ün 1i yani uğraçma kardeşim boşa
T
Trexy ⭐ 17y
sen oraya iyi bak premium yaziyor dananin kuyruguna gelince sana diyor premium uye olacaksinda falanda fismekan 😄
B
By_DaDaS ⭐ 17y
sen oraya iyi bak premium yaziyor dananin kuyruguna gelince sana diyor premium uye olacaksinda falanda fismekan :D

He Bak Bide Adamda İyi Degindi.Bide Diyorki Sen Premium Üye Ol Hem Reklamları İzle Hemde Bize Biraz Para Ver Yani Seni Her Türlü Yiyolar 😄 Normalde Para Vermiyolar Zaten Bide Seni Para Ödettirip Yicekler 👍 🤘
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Yazıdan aşağı indikçe ne zaman senin referans linki çıkar diye merak ediyordum.
Ama fazla sürmedi hemen gösterdi kendini. :mtgreen:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: