Arkadaslar ilk bastan soliyim botu denemdım ne olup olmaıgını bilmiyorum ama paylaşayim istedim sizden cok sey aldım bnmde vermem gerektigini düşündüm " Edited " SU ANLİK BOTMUZ UCRETSİZDİR ama deneyip girmedim isro bot kullanıyorum modlar taratirsanız sevinirim
bedava Turk bot beleş bot!!
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
Arkadaslar ilk bastan soliyim botu denemdım ne olup olmaıgını bilmiyorum ama paylaşayim istedim sizden cok sey aldım bnmde vermem gerektigini düşündüm "Edited " SU ANLİK BOTMUZ UCRETSİZDİR ama deneyip girmedim isro bot kullanıyorum modlar taratirsanız sevinirim
Şu an inceliyoruz temiz olup olmadığını bilmiyoruz.İncelememiz bittikten sonra linki yeniden paylaşacağız.Şimdilik link silindi.
Neyin nesi biraz bilgi verirmsn
ee hala inceliyomusunuz:D
ben kendi sitesinden indirdim bot temiz ve srobot ile aynı ayarlara sahip
jason içindeki doslarımı taratıyon tek tek =) kaç saat oldu=)
Bikaç dakka kasmazsanız belki yüzde 15-20 kaybedersiniz ama temiz değilse çarınız gider 😉 Jason güvenlik konusunda 10 numaradır onun açıklamasını bekleyin bence.
Ps:Profesyonel bir programcı tarafından yeni imza ile yazılan bir virüsü antivirüslerin görmesi için en az 1 hafta geçer. Kendilerine göre imza updateleri yaparlar. Fakat güvenlikden anlayan biri kolayca çözebilir. bence bekleyin
J
Jason Walker
⭐ 19y
2 chara girdim. SRobot türkçe ama auto yok. Son kez deniyorum. Olmazsa fake..
J
Jason Walker
⭐ 19y
3 farklı charda denendi. Sonuç: çalışmıyor. Boşuna kotanızı harcamayın. Birde inventory ss 'i çektiriyorlar. Ne alakaysa ... Neyse. İyi günler. agbot veya stelthbot a devam. 😁
B
Black Rain
⭐ 19y
Sonuç: Çalışmıyor
Konu Kilitlendi...
Konu Kilitlendi...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap