Icerige atla
Extraloob

bedava Turk bot beleş bot!!

· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
bang_efe OP ⭐ 19y
Arkadaslar ilk bastan soliyim botu denemdım ne olup olmaıgını bilmiyorum ama paylaşayim istedim sizden cok sey aldım bnmde vermem gerektigini düşündüm " Edited " SU ANLİK BOTMUZ UCRETSİZDİR ama deneyip girmedim isro bot kullanıyorum modlar taratirsanız sevinirim
10 Yanıt
J
Arkadaslar ilk bastan soliyim botu denemdım ne olup olmaıgını bilmiyorum ama paylaşayim istedim sizden cok sey aldım bnmde vermem gerektigini düşündüm "Edited " SU ANLİK BOTMUZ UCRETSİZDİR ama deneyip girmedim isro bot kullanıyorum modlar taratirsanız sevinirim

Şu an inceliyoruz temiz olup olmadığını bilmiyoruz.İncelememiz bittikten sonra linki yeniden paylaşacağız.Şimdilik link silindi.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Neyin nesi biraz bilgi verirmsn
C
cinnuman ⭐ 19y
ee hala inceliyomusunuz:D
U
ucenmi ⭐ 18y
ben kendi sitesinden indirdim bot temiz ve srobot ile aynı ayarlara sahip
B
bang_efe OP ⭐ 19y
jason içindeki doslarımı taratıyon tek tek =) kaç saat oldu=)
M
Macro ⭐ 19y

Bikaç dakka kasmazsanız belki yüzde 15-20 kaybedersiniz ama temiz değilse çarınız gider 😉 Jason güvenlik konusunda 10 numaradır onun açıklamasını bekleyin bence.

Ps:Profesyonel bir programcı tarafından yeni imza ile yazılan bir virüsü antivirüslerin görmesi için en az 1 hafta geçer. Kendilerine göre imza updateleri yaparlar. Fakat güvenlikden anlayan biri kolayca çözebilir. bence bekleyin
J

2 chara girdim. SRobot türkçe ama auto yok. Son kez deniyorum. Olmazsa fake..
J
3 farklı charda denendi. Sonuç: çalışmıyor. Boşuna kotanızı harcamayın. Birde inventory ss 'i çektiriyorlar. Ne alakaysa ... Neyse. İyi günler. agbot veya stelthbot a devam. 😁
B
Black Rain ⭐ 19y
Sonuç: Çalışmıyor
Konu Kilitlendi...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: