arkadaşlar bot369.com un yayınladığı isrobotu arkadaşlarım gözümün önünde bedava kullanıodular ama bi ben beceremedim 😄 botu yükleyip açtıktan sonra ıd-pw yazmadan botlogin dedler ve auto trinnig geldi sizde bi deneyin derim arkadaşlarımdan kaçı denedise oldu ben evde denedim olmadı sorun bende gibime gelio benim o yüzden sizinde denemenizi tavsiye ederim.
Bedava İsrobot
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
arkadaşlar bot369.com un yayınladığı isrobotu arkadaşlarım gözümün önünde bedava kullanıodular ama bi ben beceremedim 😄 botu yükleyip açtıktan sonra ıd-pw yazmadan botlogin dedler ve auto trinnig geldi sizde bi deneyin derim arkadaşlarımdan kaçı denedise oldu ben evde denedim olmadı sorun bende gibime gelio benim o yüzden sizinde denemenizi tavsiye ederim.
Daha önceden id ve pw yazıp login oldularsa, yeniden oyuna girdiklerinde otomatik olarak login olmuş sayılır ve auto-trainning aktif hale gelir. Muhtemelen arkadaşlarında böyle yapmıştır. 😉
ya
BERMIYOOMMM AMK
Agbot dururken salla isrobotu 😊
Stealth da iyi
Bide Şöle Bi Olay War Bot Arada Lendi Autologin Açılıyor 1 Saat Sonra Kapanıyor ıd Ve Pw Girmezseniz Hiç Login Demeden Önce Ama 1 Aydır Olmuyor 😄
test versionu...
L
LegendLess
⭐ 18y
AgBotu Tek Geçerim bu alemde 😄 Free olarak xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap