Arkadaşlar 29 Versiyonu için Çalışan isrobot buldum . Dün gece indirdim virustotal da tarattım ve baktım dosyada virus var ama dosyada sorun yok gibi görünüyordu dedimki çalıştırayım ve eziq bir char ile gireyim çalışmaz ise zaten fakedir ve onun için içine virüs koyulmuştur ama girdigimde bot çalışıyordu ve dün geceden beri asıl charımla kasıyorum ... Dosyayı sizler için upload ettim ve yeni patch gelmeden kullanmanızı istedim aksi takdirde bir sonraki versiyon için olmayabilir
http://rapidshare.com/files/65727029/sroboten179.rar
açık söyliyim dosyada virüs görünüyor güvenmeyenler indirmesin ama olmayack kötü sözlerde sarfetmesin bana inananlar ise isterlerse ilk önce botu çalıştırıp eziq bir charla girsinler çalışmazsa ozaman gelin burada pm den benle hesaplaşın çalışmıyor diye...
botu normal isrobotu çalıştırır gibi çalıştırıyoruz açıyoruz ve parmaktan start game ye basıyoruz auto training ve skiller otomatik açık olarak karşınıza gelecektir
Not Rar Sifresi : www.extraloob.com
dipnot : bot 1.129 clientiyle çalışmaktadır indirmek isteyenler
http://down.botsmall.com/iSRObot/E1.129sro_client.rar
Saygılar
>>> Yeni Patch Gelene Kadar Bedava İsrobot Buldum <<<
· 24 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
_
___PaRDuS___
⭐ 19y
beyler kanmayıon ındırmeyın beles ama vırus var nerden bılcez zararsız oldunu charınız gıder
arkadaşım lütfen kanmayın indirmeyin gibi sözler sarfetme benim yaşım 20 ben kullandım dün geceden beri kasıyorum dedimki çalışmaz ise gelin beni burda bulun Mad
Arkadaşım bu bot normal paralı isrobottan farksız
evet ama bunda account vs yazmaya gerek yok free yani skiller gözüküyor auto training girdigin gibi açık oluyor
R
RollsRoyce
⭐ 19y
hemen degiştir su baslıgını bildiginiz www.bot369.com dan inridirinm botu daha sonra girin botla oyuna logın felan yapmaya gerek yok auto skıller hersey var
bot suan teste oldugu için beles calısıyor
hemen degiştir su baslıgını bildiginiz http://www.bot369.com dan inridirinm botu daha sonra girin botla oyuna logın felan yapmaya gerek yok auto skıller hersey var
Hönk . Boşu Boşunamı Sevindik yani şimdi free isrobot bulduk die
Arkadaşlar indirmenizi tavsiye etmem içinde keylogger var virüstotal temiz olarak gösteriyor ama rarı actıgımız anda keylogger oldugunu anlıyorsunuz İNDİRMENİZİ TAVSİYE ETMEM
isteyen indirsin istemeyen indirmesin ben şuanda kullanıyorum sorun çıkarmıyor isteyen 369 dan indirsin KARIŞMIYORUM
linkler temiz sorun yok isro bot şu anda ücretsiz-free Razz
tamamda içinde niye keylogger var ?????
o kadar soylemissiniz ama hanginiz tarama sonucu koydu Idea
tamamda içinde niye keylogger var ?????
dedimya bende yabancı bir forumdan buldum 369 a bakmak nerden gelsin aklıma bende atladım hemen ama baktım virus var tereddüt ettim dedim deniyeyim yersek keyloggeri format atarız ama baktımki çalışıyor kasmaya başladım konu başlıklarına baktım böyle bir konuda yoktu upload ettim yanlışmı yapmışım ?
nereLerde Haber Editörümüz? :?!!!
_
___PaRDuS___
⭐ 19y
selim öm ye bak xD
hatanın tam olarak nasıl oldugunu söylersen yardım edebilirim
H
hacker_007
⭐ 19y
ben anlamadım napcaz şimdi
senin yüzünden PC ye virüs bulaştı.128 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
A
arkadas1234
⭐ 19y
RaR Şifresi YanlışşşşŞŞŞŞŞŞŞŞ Evil or Very Mad
millet napıcaz ya ipini koparan bot diye karşımıza çıkıyo şu forumları bi düzenleyiverin ya foruma girdikçe kafam karışmaya başladı popcorn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap