Turkcell hesabı olanlara bedava http://www.siteadi.info şeklinde alan adı veriyorlar.
http://www.turkticaret.net/siberhosting/dotinfo_campaign/
Bedava info alan adı
· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
güzel bir uygulama
"olanlara" yazacağıma "alanlara" yazmışım düzelttim
Bu uygulamadan kârları ne acaba? 🙄
U
Unforgiven
⭐ 17y
geri alıyorlarmı bunu?
*Turkcell reklamı
*Kendilerinin reklamı
*Orada sorgulatıpda almadığınız güzel bir site adı varsa kendileri alıyorlar
*Site ünlü olursa alan adını uzatırkan 20 tl bayacaksın , ünlü olmazsa uzatmanada gerek yok zaten.
neden alsınlar 🎭
*Kendilerinin reklamı
*Orada sorgulatıpda almadığınız güzel bir site adı varsa kendileri alıyorlar
*Site ünlü olursa alan adını uzatırkan 20 tl bayacaksın , ünlü olmazsa uzatmanada gerek yok zaten.
geri alıyorlarmı bunu?
neden alsınlar 🎭
U
Unforgiven
⭐ 17y
😁 güzelmiş peki ads popup vb. şeyler varmı 😁
😆 yok tabiki.
U
Unforgiven
⭐ 17y
ohh be, bende telefon olmadığı için, anneannemin tel nosunu yazdım gelsin çarşıdan mesajla yanıtlayıp sitemi açıcim 😄
1 kontör alıyorlar 😜
yaptım ama daha sonra para alırlar mı?
18. yaşından buyuk olmanız şartı var. ^^
U
Unforgiven
⭐ 17y
öyle işaretleriz 😎
Ben 92'liyim ama 91li gösterdim kendimi ^^
TC kimlik No'dan anlarlar herhalde 😜
U
Unforgiven
⭐ 17y
harbi çakarlarsa nolcak 😄 db yi sürekli yedeklerim başka site açınca aktarırım 😄
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
aktif ettiren varmıı bn arkın telden deniorm xD
Hello world
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
name server deişmiyor yani turkticaretten host almak gerekecek way adamlara bak be xD
Hello world
sakın almayın hiçbir işe yaramıyor boşuna masraf 1 kontör gider, denemek için aldım bir tane gel gör ki domain'i ne yönlendirebiliyorsun ne de modifiye yapıyorsun adamlar kendi hostinglerini satmak için kilitlemişler herşeyi en ucuz hosting'de 50 TL şu verilen rezil ve 10 lira etmeyen hizmet.
ezeldir sevmem yerli firmaları hele ki turkticaret bunca yıl herkesi sömürdü halende sömürüyorlar ulen bari iş yapıyorsun yönlendirmeyi aç alayım 10 tane isim, eee hiçbirşey açık değikse ismi 1 kontöre alıp nasıl kar edeceğim ben, yazık.
» 10 MB Web alanı
» POP3 ve Webmail Destekli 1 adet E-mail. Her mail için 10 MB alan *
» 3 adet subdomain **
» Sınırsız anlık trafik
» Aylık 4 GB trafik ***
» Kontrol Paneli ile e-mail hesaplarınızı kendi kendinize yönetme imkanı
» 365 gün 24 saat FTP ile güncelleme imkanı
» ASP, PHP Desteği
» Unix Sunucularımızda MySQL veya PostgreSQL Desteği
» Standart CGI Desteği
» Windows sunucularımızda Frontpage 2002 Extensions
» 1 gün içinde kurulum
» Kurulum ücreti ve extra ücret yok!
Ps : bu kadar rezil bir hostingte hiçbir yerde yok ayrıca hep ** koymuşlar aylık 4gb trafik miş yalana bak yahu doğru olsa zati ** ile açıklama koymazdı alt satıra.
ezeldir sevmem yerli firmaları hele ki turkticaret bunca yıl herkesi sömürdü halende sömürüyorlar ulen bari iş yapıyorsun yönlendirmeyi aç alayım 10 tane isim, eee hiçbirşey açık değikse ismi 1 kontöre alıp nasıl kar edeceğim ben, yazık.
U
Unforgiven
⭐ 17y
sakın almayın hiçbir işe yaramıyor boşuna masraf 1 kontör gider, denemek için aldım bir tane gel gör ki domain'i ne yönlendirebiliyorsun ne de modifiye yapıyorsun adamlar kendi hostinglerini satmak için kilitlemişler herşeyi en ucuz hosting'de 50 TL şu verilen rezil ve 10 lira etmeyen hizmet.» 10 MB Web alanı » POP3 ve Webmail Destekli 1 adet E-mail. Her mail için 10 MB alan * » 3 adet subdomain ** » Sınırsız anlık trafik » Aylık 4 GB trafik *** » Kontrol Paneli ile e-mail hesaplarınızı kendi kendinize yönetme imkanı » 365 gün 24 saat FTP ile güncelleme imkanı » ASP, PHP Desteği » Unix Sunucularımızda MySQL veya PostgreSQL Desteği » Standart CGI Desteği » Windows sunucularımızda Frontpage 2002 Extensions » 1 gün içinde kurulum » Kurulum ücreti ve extra ücret yok! Ps : bu kadar rezil bir hostingte hiçbir yerde yok ayrıca hep ** koymuşlar aylık 4gb trafik miş yalana bak yahu doğru olsa zati ** ile açıklama koymazdı alt satıra.
puhaha sağol Okan Abi benim kurmak istediğim sistem 10mb dan kaç kat yüksek acaba 😄
S
Spiritualized
⭐ 17y
aslında sadece mail almak için bir tane alsam fena olmaz işin köntüründe yada alan adını kullanmasında değilim.
ps : kim kime bedava bişi verir ki ya paran varsa huzrun var ☕
ps : kim kime bedava bişi verir ki ya paran varsa huzrun var ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap