Bkz:
HEP
DEP
HADEP
DEHAP
DTP
BDP
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Kürt halkının temsilcisiyiz diyerek meclise giren ve PKK'nın siyasi yüzü olduğunu git gide açığa vuran partinin devamı.
Bkz: Sayın (!) Apo
Bkz: Sayın (!) Apo
"Bizi şahin ve güvercinler olarak bölmeye çalışanlar hassiktirsin gitsinler" diyen parti. Ayrıca aynı partinin "Meşe ağacının hangi dalı nerenize battı" gibi açıklamaları da vardır.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
HEPmi sorunlu olursunuz be kardeşim?
Şöyle sağlam birDEPik mi istiyorsunuz anlayamadım...
HA DEPik ha tepik farketmez gerçi DE HAP ticaretine burnunuzu sokmayın.
Ver oDunu, Tutuştur,Parlasın bakalım biraz alev.
Şöyle sağlam birDEPik mi istiyorsunuz anlayamadım...
HA DEPik ha tepik farketmez gerçi DE HAP ticaretine burnunuzu sokmayın.
Ver oDunu, Tutuştur,Parlasın bakalım biraz alev.
Nina Ricci
⭐ 17y
bkz: terörist başı.

Bkz Hasss... diyorum
TC Devletine küfürlü yakıştırmalar yapan ve Kürt Halkının sorunlarını meclise taşıyacak partidir..
Hass..tirsinler.
U
Unforgiven
⭐ 17y
(B)ölücü (D)ümbelek (P)artisi
Küfürlü yaklaşımlar dışında, her ne kadar benim siyasi görüşüme ters olarak milliyetçilik yapsalar da, Kürt halkının sorunlarını meclise taşıyacak partidir.
Dipnot: Kürt halkının sorunlarının çözümü için etnik kimlik değil, sınıf siyaseti yapılmalıdır. Kürtlerin hakları Türklükten değil Sermayedarların Hükümetlerinden alınacaktır. BDP bu yüzden yanlış seçimdir, çünkü etnik kimlik siyaseti yapmaktadır. Etnik kimlik siyaseti böler, sınıf siyaseti birleştiricidir.
Marx ne demiş "Tüm dünya işçileri, birleşin! İşçileri kaybedecek birşeyleri yok kazanacakları bir dünya var."
Dipnot: Kürt halkının sorunlarının çözümü için etnik kimlik değil, sınıf siyaseti yapılmalıdır. Kürtlerin hakları Türklükten değil Sermayedarların Hükümetlerinden alınacaktır. BDP bu yüzden yanlış seçimdir, çünkü etnik kimlik siyaseti yapmaktadır. Etnik kimlik siyaseti böler, sınıf siyaseti birleştiricidir.
Marx ne demiş "Tüm dünya işçileri, birleşin! İşçileri kaybedecek birşeyleri yok kazanacakları bir dünya var."
Refah gider akp gelir,
dtp gider bdp gelir, biri gider biri gelir.
dtp gider bdp gelir, biri gider biri gelir.
Yüzlerini görmekten tiksindiğim insanların olduğu parti
Kürt sorunu altında bölücük yapanların yeni partisi.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap