Uzun bir süre ya da hiç bir zaman başlamama kararı aldım.pcdeki silkroad ile ilgili herşeyi silerken bi video yaptım.İzlemek isteyen buradan izleyebilir.
👋 👋
http://www.izlesene.com/video/oyun-elveda-sro/870368
bb silkroad
· 29 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Z
Zelquality
⭐ 17y
sro pc'nin her yerini kaplamış tamamen silmesi bile 3 dakka sürmüş:P 😊
sende bendensin bende sildim sro yu 1-2 ay oldu çok rahatım valla yok char yattı dc yedi derdim yok 😊
S
Streetwise
⭐ 19y
Hayırlı olsun bir hastalıktan kurtulmuşsun...
Hayırlı Olsun Da Bence Silmeseydin Yazın Online Oyunlar Can Sıkıntısına Bire Bir
Hayırlı Olsun Da Bence Silmeseydin Yazın Online Oyunlar Can Sıkıntısına Bire Bir
Önümde öss gibi bir dert varken yazın ders çalışmaktan canımın sıkıntısına sıra gelir mi bilmem 🙄
sro pc'nin her yerini kaplamış tamamen silmesi bile 3 dakka sürmüş:P :)
😁
Hayırlı olsun bir hastalıktan kurtulmuşsun...
İnş. bir daha bulaşmaz.
en iyisini yapmıssın bırak gitsinn
Hayırlısı Olsun..
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Senin adına sevindim.Bende önümüzdeki sene ÖSS'ye giricem ve bende yaz sonu oyunu bırakıcam ama bütün yaz doya doya oynıycam.Ayrıca yazın ders çalışmaktan vaktim kalmıycak demişsin çalışcağını hiç sanmıyorum herkez gezip eylenicek sen ders çalışcaksın çok zor gibi geliyor bana.Şahsen bende çalışıcağım ama günde 1-2 saat test çözücem en fazla kalan zamanda dışarıda gezicem,denize gidicem,arkadaşlarımla ortak bişeyler yapıcam ve sroda oynuyacağım ama senin şimdiden bırakman çok iyi olmuş.Dönmemeyi başarabilirsen ne mutlu sana 😘
😁
Daha Benım 4 yılım Var Kebap lise 1 oo daha cokk var 😄
aghh bide ben bırakabılsem.. aslında sıkıldım bırakıcam ama Birsürü char var satsam bi..
85 lvl sjsro full ınt
54 lvl wizzard
40 lvl warrior
42 lvl xbow
Satılıktır..
85 lvl sjsro full ınt
54 lvl wizzard
40 lvl warrior
42 lvl xbow
Satılıktır..
Special thx to FlexiSenin adına sevindim.Bende önümüzdeki sene ÖSS'ye giricem ve bende yaz sonu oyunu bırakıcam ama bütün yaz doya doya oynıycam.Ayrıca yazın ders çalışmaktan vaktim kalmıycak demişsin çalışcağını hiç sanmıyorum herkez gezip eylenicek sen ders çalışcaksın çok zor gibi geliyor bana.Şahsen bende çalışıcağım ama günde 1-2 saat test çözücem en fazla kalan zamanda dışarıda gezicem,denize gidicem,arkadaşlarımla ortak bişeyler yapıcam ve sroda oynuyacağım ama senin şimdiden bırakman çok iyi olmuş.Dönmemeyi başarabilirsen ne mutlu sana 😘
Gün geçtikçe sınav zorlaşıyor.Mat1, fen1 bunları nasıl halledebilcem ki çalışmadan.Bende gezicem, hatta okul kapanır kapanmaz antalya ya gidicem ama zannetmiyorum oyuna vakit kalcağını.Her gün denize gitsen bile gene de sıkılırsın bir günden sonra.
aghh bide ben bırakabılsem.. aslında sıkıldım bırakıcam ama Birsürü char var satsam bi..
85 lvl sjsro full ınt
54 lvl wizzard
40 lvl warrior
42 lvl xbow
Satılıktır..
Satmaya bırakmaya çalışırsan o iş zor.Şifresini değiştirirken gözlerini kapa gelişine bir şeyler salla en azından şifreyi bilmezsin.veya çarın bilgilerini güvendiğin arkadışna ver değiştirsin dursun onda:P
bende bu sene tekrar girecem gcen sne oyun yzünden olmadi bu sene hala oynuom ama sadece p.tesileri sana tavsiyem eger mezun san benim gibi bi öss yurduna git gnde 13 saat çalışırsın sadece p.tesileri iznin var 7 saat ondada benim gbi sro oynarsin :D:D:D:D (işin dalgası tabi çoook çalışmak lazım ) 😄
😁
Daha Benım 4 yılım Var Kebap lise 1 oo daha cokk var :D
bnce şimdiden çalışmaya başla çünkü öss de sadece 3 veya 4. sınıf konularından çıkmayacak 😉
🕵️
O
Optimus Prime
⭐ 18y
ben 5 ay önce bıraktım valla derdim yok hayat var.ßß sro
S
srocucocuq
⭐ 19y
Ben 2 ay bırakmıstım tekrar başladım başlamamın nedeni can sıkıntısı eski küçüklüğüm olsa kesinlikle oynamam sokakta oynamak varken sro imkansız 😄 seneye öss ye hazırlancam bu yazın sonundada bırakıcam sro yu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap