Icerige atla
Extraloob

Bazıları Gün İçinde Sürekli Uniq Kesiyor Şans mı Yoksa ...

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
_
_TwisT_ OP ⭐ 18y
arkadaşalr 50 lvllim cerb tg ivy rahatça kesebilirim ama hiç kesmek nasip olmadı birilri mutlka benden önce buluyor kesiyor

hele bazıları var ki sürekli buluyor sürekli kesiyor :s şans mı bu ?

yoksa tam olarak nerede çıkacağını tahmin eden programlar mı var ?

bunu öğrenmek istiyorum çünkü artık ismimi yukarıda geçerken görmek istiyorum !

bu uniq bulma olayının bir programı yada yöntemi var mı ?
17 Yanıt
C
Cobalt ⭐ 18y
şans ve akıll daha önce çıktığı 2-3 yeri bilirsen bulcamn çkta zor değil bn 72 Lv im banada kıSSmet olmadı :S
_
_TwisT_ OP ⭐ 18y
arka arkaya aynı yerde çıkmadığını biliyorum

şöle ola bilir mi mesela tg

ilk içerde çıktı
sonra tiger mountain yazısında
sonra tekrar ilk çktığı yerde çıkabilr mi??
T
ToRuN ⭐ 18y
Heryerde Çıkabilir.Bu GM nin işi.Hata google da araştırma yaparken lord'un janganın kapısında çıktığı bir resim buldum.Yani gerisini sen düşün.Bak eğer TG ye gidiceksen sana derim 3 kişi pt ye girin biri bandit te biri banditin aşağısında diğeri ise ferry oralara gidin.Eminim eğer GM salaklık etmesse bulursunuz.. 😉
M
macerx1 ⭐ 18y
Heryerde Çıkabilir.Bu GM nin işi.Hata google da araştırma yaparken lord'un janganın kapısında çıktığı bir resim buldum.Yani gerisini sen düşün.Bak eğer TG ye gidiceksen sana derim 3 kişi pt ye girin biri bandit te biri banditin aşağısında diğeri ise ferry oralara gidin.Eminim eğer GM salaklık etmesse bulursunuz.. ;)

dostum lordu jangan kapısında ben de çıkarırım kendi serverımda :):):) private server olaylarından o ... asıl oyunla alakası yok kafanı yorma 😎
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Eğer kesmek istiyorsan bütün unigleri aynı yerde bekliceksin elbet 1-2 gün içinde denk gelir sana 😉
T
ToRuN ⭐ 18y
Eğer kesmek istiyorsan bütün unigleri aynı yerde bekliceksin elbet 1-2 gün içinde denk gelir sana ;)

Ben sıkılırım hep aynı yer 😄
J
jumper ⭐ 19y
her seferinde aynı yerde beklicen mutlaka bulursun
O
Old School ⭐ 19y
Eğer kesmek istiyorsan bütün unigleri aynı yerde bekliceksin elbet 1-2 gün içinde denk gelir sana ;)

Bu taktik işe yarar
C
Cryolite ⭐ 19y
Heryerde Çıkabilir.Bu GM nin işi.Hata google da araştırma yaparken lord'un janganın kapısında çıktığı bir resim buldum.Yani gerisini sen düşün.Bak eğer TG ye gidiceksen sana derim 3 kişi pt ye girin biri bandit te biri banditin aşağısında diğeri ise ferry oralara gidin.Eminim eğer GM salaklık etmesse bulursunuz.. ;)

unique'leri GM çıkarmıyor. sence zaten hiç görünmeyen hiçbir işe yaramayan 3 tane GM unique çıkarmaya uğraşır mı ? unique'ler ayrıca aynı yerde 3 kere üst üste bile çıkabilir şanstır bu 😉
T
Tarantella ⭐ 19y
dikkat ederseniz serverın başları ise lord hep temple da çıkar.
bug yapması kolay oldugu için.
ayrıca ben lordun arenada üst üste 3 kez çıktıgını bilirim..
J
jumper ⭐ 19y

zuhahahaha bug yapması kolay oldugu için miş GM ler bug yapmanızı istemiyo neden bilerek orda cıkarsın bilip bilmeden konusma
I
iLker_GS_2 ⭐ 18y
cok fazla uniq kesme aşkı ile tutuşuyorsan , 1 gün boyunca aynı yerde bekle , pcyi açık bırak , uyu . unique alarm vardı bi zamnlar o duruyosa kur , alarm çalınca uyan senin 😄
T
Tarantella ⭐ 19y

zuhahahaha bug yapması kolay oldugu için miş GM ler bug yapmanızı istemiyo neden bilerek orda cıkarsın bilip bilmeden konusma

bana konuşup konuşmamam gerektigini söyleyemezsin anladın mı ?
beyninde sorun mu var ? madem gm bug yapmamızı istemiyor(!)..
neden shaitan ın da bug noktaları var ? gmler istese tabi ki bu bug noktalarını kaldırabilir.
adam gibi konuşmayı ögren sonra gel.benim sinirlerimi bozma.
R
raptor42 ⭐ 19y
uniq kesmek sabır,yetenek ve güç işidir.ben 83 lvlim birsürü unıq kestim 8saat beklediğim zamanlar oldu karsıma cıkıpta elimden aldıkları günde oldu ama sabredecen.nerelerde cıkacagını cok ii bilecen cıktıgında nerelere kosacagını önceden belirleyecen karambole kosarsan olmaz bu iş.birazda sans lazım tabi
S
SilenTT ⭐ 19y

bana konuşup konuşmamam gerektigini söyleyemezsin anladın mı ?
beyninde sorun mu var ? madem gm bug yapmamızı istemiyor(!)..
neden shaitan ın da bug noktaları var ? gmler istese tabi ki bu bug noktalarını kaldırabilir.
adam gibi konuşmayı ögren sonra gel.benim sinirlerimi bozma.

+1 katılıyorum sana bugları kaldırmak çok kolay dikkat ederseniz bir çok bug kalktı...
sk8er daha saygılı konuşman gerekiyor galba 😉
C
Cynosure ⭐ 19y
arkadaşalr 50 lvllim cerb tg ivy rahatça kesebilirim ama hiç kesmek nasip olmadı birilri mutlka benden önce buluyor kesiyor

hele bazıları var ki sürekli buluyor sürekli kesiyor :s şans mı bu ?

yoksa tam olarak nerede çıkacağını tahmin eden programlar mı var ?

bunu öğrenmek istiyorum çünkü artık ismimi yukarıda geçerken görmek istiyorum !

bu uniq bulma olayının bir programı yada yöntemi var mı ?
arkadaş onların pcsi süperdir ve charları yüksek lvldir buldumu basıo zerki adam bizde daha yeni ışınlanıyoz ama o kesioo bile...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: