Icerige atla
Extraloob

Battlefield 3 PC Betası Artık İndirilebilir !

· 56 Yanıt · 3.0K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
R
RoqA OP ⭐ 17y
İlk çıktıgı an indirmeyi denedim ama mümkün olmadı dün akşam indirdim 2 saatte indi . Sabah 11 den beri oyundan cıkmadım . Gerçekten beklentilerimi fazlasıyla karşıladı . Ultra da oynamak da ayrı bir zevk 😁

PS : Sesi sonuna kadar açarsanız atmosferi cok daha iyi yaşıyorsunuz

hacım bana olayı anlat amacımız ne kimlere saldırcaz bi türlü bulamadım kendi adamlarımı öldürüyom 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
İlk çıktıgı an indirmeyi denedim ama mümkün olmadı dün akşam indirdim 2 saatte indi . Sabah 11 den beri oyundan cıkmadım . Gerçekten beklentilerimi fazlasıyla karşıladı . Ultra da oynamak da ayrı bir zevk 😁

PS : Sesi sonuna kadar açarsanız atmosferi cok daha iyi yaşıyorsunuz

hacım bana olayı anlat amacımız ne kimlere saldırcaz bi türlü bulamadım kendi adamlarımı öldürüyom 😁

daral:

Tek map var zaten ama map 3-4 bölüme ayrılmış.Grubuna göre koruman veya saldırman gereken yerler var.Koruma grubundaysan a ve b noktalarına saldırı grubundakileri yaklaştırmaman gerekiyor.Yaklaşırlarsa patlatıcı yerleştirip , patlatıyorlar.Haliyle sende alanı kaybediyorsun.Patlatıcı yerleştirdiklerinde gidip E'ye basıp patlatıcıyı çıkartıyorsun , korumaya devam ediyorsun.Saldırı grubundaysan'da bu bölgere patlatıcı yerleştirmeye çalışıyorsun haliyle.
R
RoqA OP ⭐ 17y
@Kemalist

hacım peki ekipleri nasıl ayırt ediyoruz ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Kemalist

Tab'a basıyorsun , Attackers grubundaysan saldıranlardasın , Defenders'taysan koruyanlardansın.Zaten map'tede yazıyor , ATTACK veya DEFEND diye.

Bahsettiğin takım üyelerini ayırmaksa , üstlerinde yeşil noktalar olan senin ekibinden turuncumsu nokta olan onlardan oluyor.Bazen bu noktalar bug'tan dolayı çıkmayabiliyor tabi.
R
RoqA OP ⭐ 17y
@Kemalist

Tab'a basıyorsun , Attackers grubundaysan saldıranlardasın , Defenders'taysan koruyanlardansın.Zaten map'tede yazıyor , ATTACK veya DEFEND diye.

Bahsettiğin takım üyelerini ayırmaksa , üstlerinde yeşil noktalar olan senin ekibinden turuncumsu nokta olan onlardan oluyor.Bazen bu noktalar bug'tan dolayı çıkmayabiliyor tabi.

aradığım şey buydu işte çok tşk ederim hacım. 😘
The47
The47 ⭐ 18y
olmamış. o kadar övdüler ettiler ama oynanabilirlik bfbc2 çok çok daha yüksekti :/
B
olmamış. o kadar övdüler ettiler ama oynanabilirlik bfbc2 çok çok daha yüksekti :/

Katılmıyorum.Ben beğendim.
B
Takım arkadaşını nasıl kaldırıyoruz ya yerden ?
B
Hayda.Oyun açılmıyor siyah ekran kalıyor başka birşeyede geçmiyor.O kadar oynadık sorun yoktu . daral:
U
Unstopable ⭐ 19y
Hemen indiriyorum
The47
The47 ⭐ 18y

medic giriyosunuz. biraz adam öldürüp puan toplamanız lazım ardından defibrilatör açılacak. onunla kaldırıyosunuz. klasik battlefield.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Caspian Border haritası açılmış , kullanabileceğiniz jipler , jetler , tanklar ve helikopterler mevcut lakin jet ve helikopteri kullanmak için yırtınmanız gerekiyor
B

medic giriyosunuz. biraz adam öldürüp puan toplamanız lazım ardından defibrilatör açılacak. onunla kaldırıyosunuz. klasik battlefield.

O açık zatende nasıl yapıyoz whiteangel
B
bakeba ⭐ 17y
nerde cod cod diye haykıranlar..

login please!

daha önce söyledim yine söylüyorum:

onlar eriyerek yok oldu ^^

BATTLEFIELD FOREVER!!!!! :D:D:D:D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: