oyunda kısıtlama varmı crack serial gereklimi ?
birisi offical siteden download linki verebilirmi
Battlefield 3 PC Betası Artık İndirilebilir !
· 56 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
http://www.origin.com/us/about
Buradan origin'i indireceksin , sonrasında üye olup battlefield'i indireceksin.Her hangi bir crack serial'e gerek yok .Zaten ücretsiz sadece multiplayer oynayabiliyorsun.
Buradan origin'i indireceksin , sonrasında üye olup battlefield'i indireceksin.Her hangi bir crack serial'e gerek yok .Zaten ücretsiz sadece multiplayer oynayabiliyorsun.
49 euro istiyor orgini kurdum üyede oldum
Pre order falan yapmaya çalıştın heralde.Al taraflarda beta testine katılın tarzında bir banner var ona tıklayacaksın.
tamam şimdi oldu ama bir key verdi bu key ile 2 saat oynanıyormuş.biryerde okudum.
offical siteden birisi link verebilirmi ben bilmiyorumda :)
1. sayfada anlatılanları yap hacım direk silkroad gibi indirilmiyor 😊
ben multiplayerda ne yapcağımızı anlayamadım daha önce multi bf oynamadım hiç amacımız ne biri anlatsın lütfen 😜 düşmanları bile ayırt edemedim 😁
grafikler gerçekten çok iyi bence. 🤘
Resimlerinizi bekliyorum ..
PC kaldırmıyor mağlum artık resimlerle yetincez 😄
PC kaldırmıyor mağlum artık resimlerle yetincez 😄
Yaralı style847kb/s ile iniyor. Resim video hatta inceleme bile yapabilirim 😜
ben multiplayerda ne yapcağımızı anlayamadım daha önce multi bf oynamadım hiç amacımız ne biri anlatsın lütfen 😜 düşmanları bile ayırt edemedim 😁
ahahha multiplayer bf oynamadım diyor bu oyunun singlesi yok zaten multiplayer oynanan bir oyun bu
ahahha multiplayer bf oynamadım diyor bu oyunun singlesi yok zaten multiplayer oynanan bir oyun bu
campaign ne oluyor peki? surprised1
allah allah bende sadece mp var
allah allah bende sadece mp var
betada sadece mp var benim demek istediğim daha önceki bflarda hiç mp oynamadım sadece sp oynadım o yüzden bilmiyorum demek istedim ama sen nasıl anladın bunu onu ben anlamadım 😁
yanlış anlaşılma oldu kusura bakma
yanlış anlaşılma oldu kusura bakma
baktım kusura summer3:
hay aksi ne yapmam gerekiyor şimdi eekd1
hay aksi ne yapmam gerekiyor şimdi eekd1
git biraz bf3 oyna gel 😁 summer3:
silkroddayım gece giriyom bf ye 😊
silkroddayım gece giriyom bf ye :)
iyi bu seferlik yırttın hadi [horny21 summer6:
B
BF3Hastasiadam
⭐ 15y
İlk çıktıgı an indirmeyi denedim ama mümkün olmadı dün akşam indirdim 2 saatte indi . Sabah 11 den beri oyundan cıkmadım . Gerçekten beklentilerimi fazlasıyla karşıladı . Ultra da oynamak da ayrı bir zevk 😁
PS : Sesi sonuna kadar açarsanız atmosferi cok daha iyi yaşıyorsunuz
PS : Sesi sonuna kadar açarsanız atmosferi cok daha iyi yaşıyorsunuz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap