En az 3 yıllık deneyimi olan arkadaşları yeni açılan grubumuzdaki eksiği tamamlamak için gelmesini istiyorum Rock blues tipi müzikler çalıncak İstanbul anadolu yakasında olması terchimizdir İlk provamız haftaya kadıköyde olucaktır Gelecek olanlar ilk önce burdan belirtirlerse ÖM ile irtibat kurarız
Ps:En az 1 2 sene kalıcı olmasıda gerekmektedir
Baterist Aranıyor
· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
şehir olarak bir bilgi verseydin ne tür çalıcaksınız grup elemanlarını filan tanıtsaydın keşke
şehir olarak bir bilgi verseydin ne tür çalıcaksınız grup elemanlarını filan tanıtsaydın keşke
işte olan varsa öm den konuşuruz onları sorun değil
En az 3 yıllık deneyimi olan arkadaşları yeni açılan grubumuzdaki eksiği tamamlamak için gelmesini istiyorum Rock blues tipi müzikler çalıncak İstanbul anadolu yakasında olması terchimizdir İlk provamız haftaya kadıköyde olucaktır Gelecek olanlar ilk önce burdan belirtirlerse ÖM ile irtibat kurarız
taxim'de çıkarsanız haber verin hemen geleyim merak ettim doğrusu buradan kendi mp3'lerini gece klubunden canlı video kayıtlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim mucX ❤️
taxim'de çıkarsanız haber verin hemen geleyim merak ettim doğrusu buradan kendi mp3'lerini gece klubunden canlı video kayıtlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim mucX ❤️
abi valla yeni topladık gurubu eski arkadaşlardan yani sağlam olucak inş grup bu hafta yada haftaya provamız var 2 hafta sonrada kayıtlarımızı yaparız ondan sonra atarım ben siteye 🍺
başarılar 👍
M
MrCrossover
⭐ 17y
Başarılar. Kayıtları 4 Gözle bekliyoruz 🍺
Elektrocu aransaydı gelirdim belki provalara ya 😜
Başarılar dostum. Benim grubuma da bass gitar lazım aslında ama bakalım bulucaz 😆
Başarılar dostum. Benim grubuma da bass gitar lazım aslında ama bakalım bulucaz 😆
[F New]Solo Gitarist
bana da solist lazım aslında ^^
Başarılar umarım gonlune gore birini bulursun.
Benim vokali veriyim ? 😈
[F New]Solo Gitarist
M
MrCrossover
⭐ 17y
Bizim grubada türkücü lazım. ahah 😆
Benim vokali veriyim ? 😈
Spoiler
seve seve 🤤 💃 🎅 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap