Sana söylemek istediklerim varda pm ' lerime cevap alamadm eğer uygun olabilrsen bana ulaşırmısn.
Başvuru Hatası
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
up
Majestic aksam geliyor burda degil ^^ Senin yetkine noldu•
Onu konuşacaktım başvuruyu göndereli 4 gün oluyor sanırsam cevap gelmedide. 🙄
Bilgileri eksiksiz ve hatasız olarak doldur ve bana başvurunu yap.
Bilgilerin yanlistir kardesim ^^
Bilgileri eksiksiz ve hatasız olarak doldur ve bana başvurunu yap.
Pm attım. 🍺
Bilgilerim doğru baktığım kadarıyla yanlışımı söylersen sevinirim ben bulamadımda. 🙄
İsim adına topic açmak yasaktır düzenlersen sevinirim etkincim ^^
nufüs kağıdını önlü arkalı taratıp gönderir misin kuzum mod. başvuru formunla beraber ?
nufüs kağıdını önlü arkalı taratıp gönderir misin kuzum mod. başvuru formunla beraber ?
Bunu yarına halledeceğim.Yada akşama düzeltip yolluyacağım.Eminim Aile sıra no veya Cilt noda Kayma vardır. 🙄
İsim adına topic açmak yasaktır düzenlersen sevinirim etkincim ^^
Hemen düzeltiyorum Reyhanım.
Bunu yarına halledeceğim.Yada akşama düzeltip yolluyacağım.Eminim Aile sıra no veya Cilt noda Kayma vardır. 🙄
Cilt no'yu da düzelt ama kimlik önlü arkalı tarat yada telefonla fotosunu çek pc'ye aktar yolla^^
[F New]Solo Gitarist
Cilt no'yu da düzelt ama kimlik önlü arkalı tarat yada telefonla fotosunu çek pc'ye aktar yolla^^
Tmm Wax'cım bunu bu aksam 21:00 gibi yada yarına halledeceğim en geç. 🍺
😘
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap