serverın ilk günü yenı heyecan
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ben ve muhetesem str spear char sro da yenı akım Mr. Green
-Resim Silinmiş.
köpek finoluktan kurtluga kurttan ayıya dönustu char görünmüyo
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bu da 80 oldu yakında farmıda alchemysıde bıter yapcak bı sey kalmaz yıne Crying or Very sad
bastan sona zardock
· 36 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
tief vs hunter deavm edersin nerden bizde o günler biz kasmakdan bıktık sen kasmak istiyon
o değilde kardeşim servera girdik başladık lvl 1 olmuşuz 1Love danası yağmur yağdırır gibi global atıyordu adam günde 500 global falan alıyordu Twisted Evil
neyse sonra çok yardımı dokundu bana Razz
ilk unionum 1love ile brothers daydık Cool
ver id pw senınkını kasıyım Mr. Green ya lvl atlamak yenı skıller acmak 8 degree setı tamamlamak yanı bı amac için oynamak cok daha zevklı char maxlanınca zevkıde kalmıyor
o değilde kardeşim servera girdik başladık lvl 1 olmuşuz 1Love danası yağmur yağdırır gibi global atıyordu adam günde 500 global falan alıyordu Twisted Evil
bilmemmı ya biz atılmıstık ehuehue
gayet güsel Crying or Very sad ben biLem duyguLandım yahuu Crying or Very sad
o atılma olayından sonra 1love ile hem iyi hem kötüydüm gony küfür etme dur derdi ben paso giydirirdim gony nin derdi de ucuza stone ları götürüyordu zuahahaa Laughing
yok be hacım ben sallamam öyle muhabbetı sonucta oyun biz hiç sorun yasamadan hala beraberız ya ona bak extrabeer
aynen öyle hacım extrabeer
walla hacım inşallah yeni bir server açılır orada güzel sağlam bir guild kurarız yeni server bu aralar açılcakmış bu arada söylentiler var...
süper bi arşiv olmuş .. helal sana.. extrabeer
yha beyler sız ılk tıcket ı kac lwl de acıosunuz bn su ana kdr hıç 45 den once acmadım
ayrıca ss ler cok gusel tşkurler paylasım ıcın
yha beyler sız ılk tıcket ı kac lwl de acıosunuz bn su ana kdr hıç 45 den once acmadım
ben dırek lvl 10 da bota basladım 15 falandı tıcket actım Mr. Green
bende bundan sonra 10 lwl de bota baglıcam 20 de acıcam Very Happy zaten pre almıcam artık belkı alırım
up up up -Resim Silinmiş.
bunu gormemiştim yaw harbi guzel olmus o psear ı gorunce duygulandım ne sinirliydim o gun patlamıstı silşah ona kalmıstım^^
resmın üstündekı acıklamayı okumadım galıba muhahaha Mr. Green
resmın üstündekı acıklamayı okumadım galıba muhahaha Mr. Green
Twisted Evil Serverin en ezük charı ve ben ^^ Mr. Green Mr. Green zuuahahaha
bnen oyle bişey gormedim Mr. Green Mr. Green
ahhh ahh ne günlerdi ya Crying or Very sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap