Icerige atla
Extraloob

+ basma hakkında yardım

· 9 Replies · 2.5K views
R
Rapche OP ⭐ 19y
merhaba arkadaşlar benim +0 32 lvl sos glavie'm var ama ben buna + basmak istiyorum +0 dan +1'e geçme şansı %kaçtır yada elimde 7 ve 8 lvl stone of luck var bunları glavie'ye basabilirmiyim basabilirsem ozaman %kaç ihtimal olur yanması deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler popcorn
9 Replies
E
Espio ⭐ 19y
lucky powder (takı satan yerden alınan) kullanırsan +1+2 nin sorun olacağını sanmıyorum ancak +3 de yanabilir o da düşük bi ihtimal
Senin lv 32 glavien D5 dolayısıyla d7-8 luck stone kullanamassın D8 luck stone ları satman çok daha iyi para getirir
R
Rapche OP ⭐ 19y
+3'e kadar yanmaz diyosun yani Question
E
Espio ⭐ 19y
+1 de yanabilir +10 da olabilir ama +3 e kadar yanması çok düşük ihtimal. kimse garanti veremez
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
bir itemi +3 yapmak o kadar da kolay değil 50 elixire mal olabilir extraokk tabi iteme göre değişir...
buralarda bi yerlerde extraloob'un +5 simyası vardı bi bakam...
aha buldum Mr. Green
viewtopic.php?f=100&t=13032
buyur extraokk
R
Rapche OP ⭐ 19y
yardımlarınız için teşekkürler extraokk
S
Sniker ⭐ 19y
Bence o silahta immortal varsa o silaha steady basmadan + basmaya çalışma.15 elixirle +3 geçmedi bi immortallı bir sos.Ama 1 steady blue su olan bi polearm aldım 27 elixirla +5 😊
D
duran444 ⭐ 19y
immortal olunca steady basmayacağızmı yani?????????? valla olmasada basıyom olsada

immortalın bir faydasını görmedım ama
S
Sniker ⭐ 19y

immortal olunca steady basmayacağızmı yani?????????? valla olmasada basıyom olsada

immortalın bir faydasını görmedım ama

Demek istediğim tam tersi,İmmortal varsa kesnin steady bas Wink

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: