merhaba arkadaşlar benim +0 32 lvl sos glavie'm var ama ben buna + basmak istiyorum +0 dan +1'e geçme şansı %kaçtır yada elimde 7 ve 8 lvl stone of luck var bunları glavie'ye basabilirmiyim basabilirsem ozaman %kaç ihtimal olur yanması deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler popcorn
+ basma hakkında yardım
· 9 Replies · 2.5K views 0 reading
9 Replies
lucky powder (takı satan yerden alınan) kullanırsan +1+2 nin sorun olacağını sanmıyorum ancak +3 de yanabilir o da düşük bi ihtimal
Senin lv 32 glavien D5 dolayısıyla d7-8 luck stone kullanamassın D8 luck stone ları satman çok daha iyi para getirir
Senin lv 32 glavien D5 dolayısıyla d7-8 luck stone kullanamassın D8 luck stone ları satman çok daha iyi para getirir
+3'e kadar yanmaz diyosun yani Question
+1 de yanabilir +10 da olabilir ama +3 e kadar yanması çok düşük ihtimal. kimse garanti veremez
bir itemi +3 yapmak o kadar da kolay değil 50 elixire mal olabilir extraokk tabi iteme göre değişir...
buralarda bi yerlerde extraloob'un +5 simyası vardı bi bakam...
aha buldum Mr. Green
viewtopic.php?f=100&t=13032
buyur extraokk
buralarda bi yerlerde extraloob'un +5 simyası vardı bi bakam...
aha buldum Mr. Green
viewtopic.php?f=100&t=13032
buyur extraokk
yardımlarınız için teşekkürler extraokk
Bence o silahta immortal varsa o silaha steady basmadan + basmaya çalışma.15 elixirle +3 geçmedi bi immortallı bir sos.Ama 1 steady blue su olan bi polearm aldım 27 elixirla +5 😊
immortal olunca steady basmayacağızmı yani?????????? valla olmasada basıyom olsada
immortalın bir faydasını görmedım ama
immortal olunca steady basmayacağızmı yani?????????? valla olmasada basıyom olsada
Demek istediğim tam tersi,İmmortal varsa kesnin steady bas Wink
Log in to write a reply.
Log In