Genel olarak hangi serverda oynuyor bu çatı altındakiler? Hero olarak Akali'yi çok övmüş çok kişi ama bu hero op mi olur ne olur hiç bilgim yok Sro'da 20 lv olup tüm buildleri açtığım zamanlar gibi başlayacağım oyuna 😜
[F New]Solo Gitarist
Genel olarak hangi serverda oynuyor bu çatı altındakiler? Hero olarak Akali'yi çok övmüş çok kişi ama bu hero op mi olur ne olur hiç bilgim yok Sro'da 20 lv olup tüm buildleri açtığım zamanlar gibi başlayacağım oyuna :P
Special thx to FlexiBu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiGenel olarak hangi serverda oynuyor bu çatı altındakiler? Hero olarak Akali'yi çok övmüş çok kişi ama bu hero op mi olur ne olur hiç bilgim yok Sro'da 20 lv olup tüm buildleri açtığım zamanlar gibi başlayacağım oyuna :P
+1 Hacım ben de başlamak istiyorum ama dediğin gibi tüm buildleri açacağım sanırım, 0'dan başlıyoruz çünkü 😁
Bence TR serverine gelme.Gelirsen de evine kum torbası astır, sinirlendikçe torbaya vurursun :D

Ayrıca westte oynamanın en büyük avantajını söylemedim henüz, ben oynuyorum westte o yüzden diğer serverları yok sayabilirsin.😁
Special thx to FlexiHacım yalnız şöyle bir olay var, oyunu yükledikten sonra update'e başlayacaksın, ve sinir krizleri geçireceksin. Aylar sürüyor çünkü 😁
Special thx to FlexiHero olarak Akali'de neler yapmalıyım peki?

West çoook da farklı değil.
Beyler ben hala W/L oranımı öğrenemedim @Mopneet oyun sonu ekranından bakabilirsin dedi ama orada da bulamadım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap