Icerige atla
Extraloob

Başlayayım ben de buraya

· 33 Yanıt · 3.2K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Genel olarak hangi serverda oynuyor bu çatı altındakiler? Hero olarak Akali'yi çok övmüş çok kişi ama bu hero op mi olur ne olur hiç bilgim yok Sro'da 20 lv olup tüm buildleri açtığım zamanlar gibi başlayacağım oyuna 😜
[F New]Solo Gitarist
33 Yanıt
T
tenpanter ⭐ 17y
Bence TR serverine gelme.Gelirsen de evine kum torbası astır, sinirlendikçe torbaya vurursun 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Genel olarak hangi serverda oynuyor bu çatı altındakiler? Hero olarak Akali'yi çok övmüş çok kişi ama bu hero op mi olur ne olur hiç bilgim yok Sro'da 20 lv olup tüm buildleri açtığım zamanlar gibi başlayacağım oyuna :P

+1 Hacım ben de başlamak istiyorum ama dediğin gibi tüm buildleri açacağım sanırım, 0'dan başlıyoruz çünkü 😁
Special thx to Flexi
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Genel olarak hangi serverda oynuyor bu çatı altındakiler? Hero olarak Akali'yi çok övmüş çok kişi ama bu hero op mi olur ne olur hiç bilgim yok Sro'da 20 lv olup tüm buildleri açtığım zamanlar gibi başlayacağım oyuna :P

+1 Hacım ben de başlamak istiyorum ama dediğin gibi tüm buildleri açacağım sanırım, 0'dan başlıyoruz çünkü 😁

Öğrenmeye başlayalım ufaktan o zaman 😄
Bence TR serverine gelme.Gelirsen de evine kum torbası astır, sinirlendikçe torbaya vurursun :D

O kadar diyorsun 😄

Bir de skinler indirime girmiş Buzdevi Malphite almayı düşünüyorum çok iyi görünüyor
[F New]Solo Gitarist
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
gel tr serverındayız. sro gibi kalıcı bir build yok naptınız siz, her oyun 40dk~ sürüyor, 40dkda o oynadığın karaktere build yapıyorsun 😄 oynadıkça kavrarsın ^^
Advance
Advance ⭐ 18y
Trde başlarsan exlden oyuncular var, sürekli küfürleşen insanlar görürsün, oyunu öğrenemezsin ama rp ucuza gelir, westte başlarsan exlden 2-3 kişi var sanırım, rp pahalıya gelir ama oyunu öğrenirsin ve küfür yok.Westte türk arıyorsun chatroomlar var TR ve DH(Donanımhaberin chatroomu) o chatroomları kullanabilirsin.Ayrıca westte oynamanın en büyük avantajını söylemedim henüz, ben oynuyorum westte o yüzden diğer serverları yok sayabilirsin.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Ayrıca westte oynamanın en büyük avantajını söylemedim henüz, ben oynuyorum westte o yüzden diğer serverları yok sayabilirsin.
😁
Bende Tr deyim ama daha forumdan bir tek Oğulcan ile oyun atabildim. 😁 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hacım yalnız şöyle bir olay var, oyunu yükledikten sonra update'e başlayacaksın, ve sinir krizleri geçireceksin. Aylar sürüyor çünkü 😁
Special thx to Flexi
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım yalnız şöyle bir olay var, oyunu yükledikten sonra update'e başlayacaksın, ve sinir krizleri geçireceksin. Aylar sürüyor çünkü 😁

1 mb internet ile yükledim ve update ettim. Oyunu oynamaya başlayınca daha büyük sinir krizleri geçiriyor insan %100 onaylandı. 😁
R
RoqA ⭐ 17y
Forumun büyük çoğunluğu Tr serverında, skypeta da grubumuz var, her akşam 5 kişi çıkarıp oyuna giriyoruz. Bazen gündüzleri de hatta, 5v5 kendi aramızda 10 kişi çıkarıp attığımız da oluyor, biz genellikle 5 kişi girdiğimizden solo/duo rankedlar dışında Tr serverının hastalıklı insanlarından uzak duruyoruz 😄
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Hero olarak Akali'de neler yapmalıyım peki?
[F New]Solo Gitarist
CreddyTitans
sen , sen ol sakın tr de başlama büyük pişmanlık.tüm bebeler ks olayına yükleniyor westte adam gz diyor fark bu
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
TR'de char açtım, nick Lenneth06 😊
Special thx to Flexi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Hayırlı uğurlu olsun bakalım 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Hero olarak Akali'de neler yapmalıyım peki?

Akali güzel bir karakter mid geçiyor genelde ve yetenek diziyorsun ama karşısına counter'ı gelince oynamayı bilen çok fazla zorlanabilirsin akaliyle minyon kasmakta zordur onun için 6 level olup karşıdaki rakibe damage vuracaksın ki senden korksun.Birde karşıdaki rakip baseye gittiğinde sende dön ve item çık üstlünlüğünü kullan yani 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
West çoook da farklı değil.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
add me sarkolata
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
West çoook da farklı değil.

Bronze 3 olunca öyle olur tabi, küfür yok en azından makara:
Normal w-l de -13müş senin normal oyun da bronze gibidir. disapprove
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Beyler ben hala W/L oranımı öğrenemedim @Mopneet oyun sonu ekranından bakabilirsin dedi ama orada da bulamadım.
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beyler ben hala W/L oranımı öğrenemedim @Mopneet oyun sonu ekranından bakabilirsin dedi ama orada da bulamadım.

Diğer konudan bir resim aldım, Seviye 30 altında yazıyor bak 7 win 8 lose

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: