Bilgisayarımı açtığımda mavi bi ekran geliyor ve bir oturum seçin diyor.
Oturumu seçmeden windows başlamıyor.Fakat ben oturum seçmeden direkt olarak windowsun başlamasını istiyorum.
Bunu nasıl sağlayabilirim? Şimdiden teşekkürler...
Başlangıçtaki Oturum Hesabı Kapatılması
· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
bunu sağlamak için 1 account kullanacaksın, ona şifre koymayacaksıni otomatik oarak olur.
M
MassiveAttack
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Senin hesabından farklı bir hesap olmayacak (sadece guest kapalı konumda)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Senin hesabından farklı bir hesap olmayacak (sadece guest kapalı konumda)
metalmilitia sağolsun daha iyi anlatmış, tam anlatmak istediğim şeyi anlatamadığımı farketip.
sağolasın.
sağolasın.
Tarfi ettiğiniz gibi yaptım fakat hala oturum seçmeden windows açılmıyor...
oturum seçme yerinde 2 oturummu gözüküyor veya şifre mi istiyor ❓
tek oturum olursa açılır.
oturum seçme yerinde 2 oturummu gözüküyor veya şifre mi istiyor ❓
Tek oturum var.Şifre istemiyor.Amacım bulunan tek oturuma tıklamadan windows'un açılması..
senin bvence başak 1 oturumun açık dikkat etmiyorsundur. 😉
bir ss verirmisin nerede oturumdan bahsediyorsun belki kavram çatışması yaşıyoruzdur.
bir ss verirmisin nerede oturumdan bahsediyorsun belki kavram çatışması yaşıyoruzdur.
bencede öyle bir SS lazım
Ss ye gerek yok sanırım,arkadaş oturum hesabımda şifre,veya 2 tane kullanıcı hesabı yok ama girişte illaki tıklamak gerekiyor diyor..
Denetim Masası>Kullanıcı hesapları>Orasını kontrol et bakalım böylemi diye>
- Resim Silinmiş.
Sonrada "Kullanıcıların oturum açma ve kapama şeklini değiştir"e gel ve burayıda bir kontrol et.
- Resim Silinmiş.
PS:Bunun belki çok basit bir çözümü vardır ancak tam bilmediğim için kendi pc min ayarlarına uyarla belki sorunun çözülür.
Denetim Masası>Kullanıcı hesapları>Orasını kontrol et bakalım böylemi diye>
- Resim Silinmiş.
Sonrada "Kullanıcıların oturum açma ve kapama şeklini değiştir"e gel ve burayıda bir kontrol et.
- Resim Silinmiş.
PS:Bunun belki çok basit bir çözümü vardır ancak tam bilmediğim için kendi pc min ayarlarına uyarla belki sorunun çözülür.
ya bende şifre felan yok ama oturum çıkıo 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
PC Yeni Oturum Açma Ve Oturum Konusu JC Planet Hesabı Oluşturma 2018 Resimli/Videolu Anlatım Hesabı olmayanlar için Sbot Kiralama (Yeni Özellik) M-bot hesabı satın almak istiyorum. Okan bey mevcutunuz var? WTS 131 Viz Clerik char Joymax hesabı S devıl Ve 12 dg 13 dg karısık set ile verılcek yanında 20 50 80 100 thıef jop set 750 tl