Icerige atla
Extraloob

Bard/Cleric mi Bard/Wizard mı?

· 14 Yanıt · 3.6K görüntüleme
C
chaosmaster OP ⭐ 18y
Arkadaşlar bende battle bard videosunu izledikten sonra bard açanlardanım.(Özentilerden yani 😜 ancak venüste değil neptündeyim o ayrı mesele 😁 ). Ancak takıldığım noktayı başlıkta da belirttim:

Sizce yan skill cleric olursa bunun faydaları nelerdir? Aynı şekilde wizard olursa bunun faydaları neler olur? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılarımla
14 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
Cleric olursa aranan buffer olursun wizard olursan unique killer olursun amacına bağlı.
O
Old School ⭐ 19y
Cleric aç bence daha sağlam olabilirsin
T
Torquel ⭐ 19y
Cleric/bard ile solo zor kasarsın belli bir levela kadar,ama FF 90'da absolutness damagelerle rakip tanımazsın öle kolay kolay
C
chaosmaster OP ⭐ 18y
Yorum yapan herkese teşekkürler. kararım bard/cleric tir. Ayrıca neptünde kasılmama yardım edecek arkadaşlar arıyorum. Yaptığınız yardımlar size moving march,heal,res vb olarak geri dönecektir 😁 😁 😁
U
ulak35 ⭐ 18y
hayırlı olsun diyorum eldorado serverinde olsaydın yardım ederdim 😊
C
ChrsNYC ⭐ 18y
bard açmaya karar vermişsin madem bard wizard yaparsan kasmakta güçlük çekmezsin
X
XER0 ⭐ 19y
bard açmaya karar vermişsin madem bard wizard yaparsan kasmakta güçlük çekmezsin

bard/wizard, bir giant çıkınıca ne yapar acaba ? 🤔
C
ChrsNYC ⭐ 18y

hiç bir şey yapamaz arkadaşın isteği doğrultusunda cevap verdim yoksa bizde biliriz direk wizard/cleric ac demeyi 😊
Q
Quensis ⭐ 19y

Eğer biraz parası olan bir charsa ve cleric skillerini açabilecek kadar farm yapmışsa ne yapacağını söyleyebilirim. 😜

Yapacağı şey giantı görüğü anda Cleric Rod + Kalkan'ı alarak vurmaya başlar potun yetmeyeceğine inandığı anlarda da kendine heal vererek yatmaz.Biraz uzun sürer ama yatmadan giant kesmiş olur..

Ps:Deneyimlerim..
O
Old School ⭐ 19y

Bu açığı kapatmak isteyenler ztn 5 veya 6 lvl alt canavarlarına dalıyorlar yani ozamanda yatarlarsa bardın ne anlamı var
X
XER0 ⭐ 19y
bard / cleric aç...

bard/wizard açarsan 2. gün kapatırsın..
E
Exa ⭐ 17y
bard / cleric aç...

bard/wizard açarsan 2. gün kapatırsın..

2. gün müü 😄
cok guldum hangi wizz-cleric cavede kasma cesaretini gostermis 2 GÜN
ben 73 lvlim wizz-bardım gayet te guzel kasıyorum gerek swingi gerek noise ı olsun..
wizz-cleric te division var diyolar madem kosu alcak paran var vigor al kardesim..
T
bna ks yapan tum wizler wizard/clericti giant cıkıodu cekiodum yatsın die yatmıodu adam pacayı kurtarıodu recovery ile (3lvl fln yuksekti moblardan galba) 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: