Icerige atla
Extraloob

Bard Skilli Kullanamıyorum?

· 8 Yanıt · 29K görüntüleme
_
_aLy_ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bardın skillerinin en alt serisi yani Dancing Concert serisindeki skilleri kullanamıyorum. Skille bastığımda "Can only used within music play area" diyor. Hiç bişi anlamadım. Skiller çok güzel kullanmak istiyorum kesinlikle. Yarım ederseniz çok memnun olucam. Teşekkürler.
8 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Benim bildigim bu skilli kullanmak için onceden baska bir skill kullanmak gerekiyor.Verdigi hataya gorede bir müsic skilli gerek.Silkroad'da muzik calan bir yer bulucan yada Very Happy
M
Macro ⭐ 19y

Benim bildigim bu skilli kullanmak için onceden baska bir skill kullanmak gerekiyor.Verdigi hataya gorede bir müsic skilli gerek.Silkroad'da muzik calan bir yer bulucan yada Very Happy

iyi ki açmışın bu konuyu şimdi ben tam açacaktım onları Very Happy

orada sen yada başkası müzik çalmalı diyo sen önce mana cycle verip sonra kullanambilirsin belki hani o zaman müzik veriyo ya Very Happy
T
TripMaster ⭐ 19y
Bunu yapmayı bilmeyen bir sürü arkadaş var Mr. Green

1)Partyde olman lazım
2)Partydeki adamlardan biri Guard Tambour yapması lazım(lvl 20 de acılan bard skilli)
3)Elinde harp olup skille basman lazım Mr. Green
U
utkuergun ⭐ 18y
arkadaşım ben sana söliyim burdaki hiç biri doğru diil o en alttaki skilleri kullanabilmen için partyde senn gibi bard karakter olmalı..
T
TripMaster ⭐ 19y
ehuehe her partyde olmaz benim dediğim şeylerin kesin olması lazım extraokk
U
ulak35 ⭐ 18y
ss koyarmısın?
Q
Quattro ⭐ 19y
aynı partyde 2 bard olması lazım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: