Başlıktanda anlaşılacağı gibi charım bard + cleric ancak lwlmdan 3 lwl yüksek moblarla kastığım için cleric le kasıyorum ama brd bufflarını bastıktan sonra cleric rodu alıyor ancak kalkanı eline almıyorki bu da bu moblarda baya büyük sorun oluşturuyor. Teşekkür ederm okdğnz için
Bard bufflarını basıp cleric rodu alıyor kalkanı almıyor
· 4 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
Başlıktanda anlaşılacağı gibi charım bard + cleric ancak lwlmdan 3 lwl yüksek moblarla kastığım için cleric le kasıyorum ama brd bufflarını bastıktan sonra cleric rodu alıyor ancak kalkanı eline almıyorki bu da bu moblarda baya büyük sorun oluşturuyor. Teşekkür ederm okdğnz için
Sanırsam botların kalkan alma gibi özelligi yok 😊 sbot ve mbotta olmadıgı kesin 😊
Özellik yok malesef bende 105 lwllara giderken kalkanla gitsin istiyorum çünkü bazen yatabiliyo ama malesef yok inşallah gelir 😊
malesef yok kardesım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Bot harpı takıp buff basıp geri kalkan+rodu almıyor. WTS 4 X EU CAR 2 WİZ CLERİC BARD 2 X WARİOR CLERİC BARD CLEAN FLAG 5/5 Bard Cleric mi yoksa Bard Wizard mı? SATILIK 102 Wiz Cleric + 103 Lw Cleric BARD + 103 Lw Spear Nuker Soyuk charlar Almak isteyen arkadaşlar Facebooktan Ulaşabilir Link !!! WTS 2 x warior cleric bard 1 x wizz cleric çar lv 123 124 lv