10 dakika önce chardan çıkıp takrar girecektim ama acı Son 😆 suanda 91 level charımda oyunda çıkmaya tırsıyorum 😁
- Resim Silinmiş.
Banned.!! >>>>>
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
gecmis olsun 😄
joymax bu aralar önüne geleni banlıyor, rev6 forumlarında joymaxın bir hata yaptığını ve gizlice bu banları tek tek açtığı söyleniyor 🙄
o yüzden üzülme bence, banın açılma ihtimali yüksek
joymax bu aralar önüne geleni banlıyor, rev6 forumlarında joymaxın bir hata yaptığını ve gizlice bu banları tek tek açtığı söyleniyor 🙄
sağolun arkadaşlar pray:
bu banlanan 4. charım alıştım o yüzden hiçte üzülmüyorum oyun sonuçta yapcak bişey yok giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir 😁
M
MeraclituS
⭐ 19y
gecmis ola bi umut belki acilir...
sağolun arkadaşlar pray:
bu banlanan 4. charım alıştım o yüzden hiçte üzülmüyorum oyun sonuçta yapcak bişey yok giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir 😁
4.char ilginç neden banlanıyorsun ki bu kadar sık acep,neden piyango hep sana vuruyor 🤔
geçmiş olsun 😁 beleş bot falanmı kullanıyon 4 charı durduk yere banlamaz jojo xD
sağolun arkadaşlar tekrar tekrar pray:
bu charı daha yeni açmıştım 58 lvl oldu bi çıkıp gireyim dedim pcde başka programlarda açıktı kasıyordu sonuç ortada işte 😊
banlanma konusuna gelince ben bu oyunu yanlış olmasın 2006 dan beri tam tarih verirsek eldorado ilk açıldğından beri oynuyorum ilk zamanlarında SM vardı beleşti onun yüzünden 3 tane charım banlanmıştı 64 üzeriydi hepsi ki oyun 80 lvldi o zaman ve elle kasmıştım 50 e kadar falan ondan sonra artık koymuyor banlaması joymax'ın naparsın kader 😆 pray:
bu charı daha yeni açmıştım 58 lvl oldu bi çıkıp gireyim dedim pcde başka programlarda açıktı kasıyordu sonuç ortada işte 😊
banlanma konusuna gelince ben bu oyunu yanlış olmasın 2006 dan beri tam tarih verirsek eldorado ilk açıldğından beri oynuyorum ilk zamanlarında SM vardı beleşti onun yüzünden 3 tane charım banlanmıştı 64 üzeriydi hepsi ki oyun 80 lvldi o zaman ve elle kasmıştım 50 e kadar falan ondan sonra artık koymuyor banlaması joymax'ın naparsın kader 😆 pray:
91likten çıkma 😆
ps:geçmiş olsun
ps:geçmiş olsun
arkadaşlar şuanda oyundan arkadaşımla konuşuyorum charı banlanmış ve hiç bir illegal program kullanmadığı halde :/ 150 m gold 98 +7 bow uçtu gitti 90 level speardı soyulmuştu pazar charı olarak kullanıyorlardı 😈
ps: sanırım 91 levelde ban yicek 😊
ps: sanırım 91 levelde ban yicek 😊
I
iwontcry4u
⭐ 19y
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Geçmiş olsun
İlerliyen zamanlarda torunlarına hediye edersin artık account u 😁 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap