Bu fikir bana cok yatti.Bu sayede trafiğide önlemis olursunuz.Aktif üye sayisinida belirlersiniz
sizce nasil?
Banlanan accountlari forumdan silmek
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
banlanan accountlar trafiği doldurmazki zatenn trafik anca siteye gelen ziyaretçi ve üye sayısı ile dolar zaten oda geçiyor veya yetmiyor olsa zaten başka bir çözüm bulurlar kafanı yorma sen
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Çok kötü bir fikir banın açılması gibi durumlar oluyor.Veya bütün banlar süresiz olmuyor.Acc silme işlemi herkes için gerçekleştirilmez.Benden negative ^^
Her banlanan Accountları silersek sitedeki user sayısı nasıl artar? 😘
[F New]Solo Gitarist
Theilker nickini tekrar mı almak istiyorsun anlamadım? :? Forumdan spam amaçlı alınmış acc. lar dışındakı acc. ların hiç bir zaman silinmemesi gerektiğini senin bile biliyor olman lazım.
Theilker nickini tekrar mı almak istiyorsun anlamadım? :? Forumdan spam amaçlı alınmış acc. lar dışındakı acc. ların hiç bir zaman silinmemesi gerektiğini senin bile biliyor olman lazım.
Hayir jigsaw bir öneri getireyim dedim . Görüyorsun ki hic bir zarar yapmadan normalce devam ediyorum burada. sende birsey yapmiyorsun cok sükür.
Hayir jigsaw bir öneri getireyim dedim . Görüyorsun ki hic bir zarar yapmadan normalce devam ediyorum burada. sende birsey yapmiyorsun cok sükür.
Online Üyeler 1 Ziyaretçi, 0 Üye
Neden? Kendi sitende çok mu yalnızsın? 😉
Tüm arkadaslarim tatildeler , silkroadda oynamiyorum. Burada reklamda yapmadigima gore benim sitemin ne tür bir sorunu olabilir ki burada ?
Spam mesajlari atmadigima , mesajlar arasinda koymadigima ,imzama yapistirmadigima göre hala nicin bir kendi malima bu kadar taktin anlamiyorum.Nerden biliyorsun , o duruyor , 1-2 yil sonra piyasaya yeni cikacak bir oyunun forumu olacak ? Farkindaysan silkroad forumu degil suan geyik forumu ve hicbir yerede uye cekmek icin reklam yapmiyor veya vermiyoruz.
hadi bu konuyu kapatalim istiyorsan.
Spam mesajlari atmadigima , mesajlar arasinda koymadigima ,imzama yapistirmadigima göre hala nicin bir kendi malima bu kadar taktin anlamiyorum.Nerden biliyorsun , o duruyor , 1-2 yil sonra piyasaya yeni cikacak bir oyunun forumu olacak ? Farkindaysan silkroad forumu degil suan geyik forumu ve hicbir yerede uye cekmek icin reklam yapmiyor veya vermiyoruz.
uzun cümle kuruyorsun canımı sıkıyorsun, süresiz banlandın.
uzun cümle kuruyorsun canımı sıkıyorsun, süresiz banlandın.
He okan abi seni ve konuyu bulmusken hazır yazayım arkadasta üye olduda siteye daha cocuk 1 msj yasmadan ban yemis neden ki 😁
Bu gibi şeyler için pm at istersen.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap